Életmód

Elaludt a sofőr, az utas vezette haza a taxit

Majdnem mindketten meghaltak, mert a taxis elaludt vezetés közben. Ezután vette át az irányítást a nő.

Az utasnak kellett vezetnie egy taxit Indiában, mert a sofőr annyira álmos volt, hogy életveszélyessé vált az utazás. A 28 éves Tejaswini Divya Naik az Überen keresztül kért egy taxit, hogy Pune városából a Mumbaiban lévő otthonába utazzon.

Eleinte minden rendben volt, de később észrevette, hogy a sofőr nincs vezetésre alkalmas állapotban. A taxis be-bebólintott az álmosságtól, egy-egy pillanatra el is aludt, máskor pedig a fejét rázta, hogy így próbálja ébren tartani magát.

Az egyik pillanatban a kocsi átsodródott az út túloldalára, és majdnem összeütközött egy szembe jövő autóval. A nő lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt tragédia, mert az utolsó pillanatban felébresztette az alvó sofőrtaki elrántotta a kormányt.

Tejaswini ezután nem akarta kockára tenni kettejük és más közlekedők életét, de szeretett volna hazajutni is. Ezért ő maga ült be a volán mögé, és hazavezette a taxit. Fizetni persze nem volt hajlandó a fuvarért, de így legalább mindenki sértetlenül megúszta a kalandot.

(LadBible)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top