Életmód

2016-os fellépőruháját vette fel Adele, bizonyítva, mennyire vékony

A Glastonbury fesztiválon, 2016-ban viselt fellépőruhájában nosztalgiázott Adele. Ez azt jelenti, hogy még mindig vékony.

Adele-ról mostanában nem dalai, hanem fogyása miatt szoktunk írni. Ehhez az énekesnő mindig ad nekünk muníciót, most például azzal, hogy felvette azt a fellépőruhát, amit 2016-ban, a Glastonbury fesztiválon hordott. Közben azt a tévéadást nézte, amit az elmúlt évek fesztiváljaiból vágtak össze a BBC-nél, ha már a híres zenei fesztivál idén az ismert okok miatt elmaradt.

View this post on Instagram

5 ciders in 👌🏻

A post shared by Adele (@adele) on

Adele tavaly fogyott le nagyon, a hírek szerint azután, hogy elvált Simon Koneckitől. Azóta folyton akadnak huhogók, akiknek nem tetszik az énekesnő vékonyabb alkata. Voltak, akik szerint Adele egyenesen betegnek tűnik, mások viszont védelmükbe vették őt. „Twitter 2011-2016: Adele-nek fogynia kellene. Túl kövér, ez egészségtelen, aggódom érte. Twitter 2020: Adele-nek híznia kellene. Túl vékony, ez egészségtelen, aggódom érte” – ironizált valaki, miután nyilvánosságra kerültek Adele nyaralós fényképei.

Adele 2016-ban

Adele 2016-ban, a Glastonbury fesztiválon (fotó: Andy Buchanan / AFP)

Még több hír Adele-ról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top