nlc.hu
Életmód

Otthon is megépíthető Donald Trump LEGO-t tervezett egy netező

Megépítheted Donald Trumpot LEGO-kockákból

Golfpálya nem jár hozzá.

Bár múlt héten bizonyossá vált, hogy Joe Biden lesz az USA következő elnöke, leendő elődje, a 45. elnök Donald Trump egyelőre foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, hogy ő nyerte az amerikai elnökválasztást. Rajta kívül ezt egyre kevesebben gondolják így, különösen, hogy a választás tisztaságát felügyelő szakértők szerint az egyik legbiztonságosabb voksoláson vannak túl, ahol nem merült fel a választási csalás gyanúja. A Trump-stáb ezzel nem ért egyet, noha szilárd bizonyítékot a mai napig sem sikerült bemutatni, ami ennek az ellenkezőjét igazolná. 

A lényeg tehát, hogy akármi is lesz, Donald Trumpnak valószínűleg távoznia kell a Fehér Házból, 2021. január 20-án ugyanis be fogják iktatni hivatalába a 46. elnököt, Joe Bident. 

Noha feltételezhető, hogy az ingatlanmágnásból botrányhős elnökké váló Trump ezt követően sem tűnik el a közéletből, akinek nagyon hiányozna a jellegzetes frizurájú politikus, most, egy élelmes Twitter-felhasználónak köszönhetően megörökítheti LEGO-kockákból.

Íme a nem hivatalos Donald Trump LEGO

Január 20. után Donald Trumpnak is lesz majd ideje legózni (Fotó: Getty Images)

Egy Frank Peters nevű twitterező tette közzé az alábbi két képet, amelyek közül az egyiken a pontos építési útmutató látható. Csodálatos Photoshop-munka, ami megszólalásig hasonlít a LEGO hivatalos füzetkéire, ám itt valaki kiradírozta a logóban szereplő L-betűt, így – Trumphoz illően – csak az EGO felirat látható a jellegzetes piros négyzetben. 

A kész LEGO-Trump is csodálatos, minden ízében tökéletes, a testtartástól a frizurán át egészen az elnök jellegzetesen hosszú piros nyakkendőjéig bezárólag. 

Még több LEGO az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top