nlc.hu
Életmód

Gábor Zsazsa üzenete a múltból

Gábor Zsazsa meglepő párkapcsolati tanácsa 28 évvel ezelőttről

Ki gondolta volna, hogy pont Gábor Zsazsa mondta azt, hogy a szegény férfiakkal jobban járnak a nők?

A Friderikusz Show annak idején, a ‘90-es években kuriózum volt a maga nemében, egy olyan úttörő műsor, amely elhozta a legnagyobb sztárokat a mi kis hazánkba, ami épp csak nyitott akkor a rendszerváltás után a világ felé. Vitathatatlanul Friderikusz érdeme, hogy megteremtette ezt a fajta show-műfajt, melyben akár még Gábor Zsazsát is meg lehetett szólaltatni kötetlenül és rákérdezni a legmélyebb gondolataira szórakoztató formában.

Gábor Zsazsa, a leghíresebb magyar színésznő 1992-ben járt Friderikusz Sándor műsorában, és meglepő kijelentést tett. Legalábbis annak meglepő, aki a színésznő életútjával egy kicsit is tisztában van. A 2016-ban elhunyt művésznő ugyanis híresen imádta a gazdag, befolyásos, sok esetben arisztokrata férfiakat, közülük többhöz férjhez is ment. Mottója ez volt:

Egy lánynak házasodnia kell a szerelemért, és folytatnia kell addig, amíg rá nem talál.

Összesen nyolc férjet fogyasztott el – vagyis majdnem kilencet, mert egy herceghez is hozzáment, de az csak egy óráig tartott –, komoly vagyont halmozott fel, és azért volt híres, mert híres volt. Gábor Zsazsa helyet érdemelt a legtöbbet házasodó hollywoodi hírességek között, Amerika a lábai előtt hevert a feltűnő ruhákban parádézó, gyémántokkal kirakott, kortalan szépségnek, akinek ráadásul remek humora is volt.

Gábor Zsazsa a szerelemről

Gábor Zsazsa 1993-ban, a villája egyik szobájában (Kép: Getty Images)

A férfifaló Gábor Zsazsa az utolsó férje mellett tartott ki a legtovább: 1986-tól egészen haláláig, 2016-ig felesége maradt Frédéric von Anhalt hercegnek. Gábor Zsazsa azonban úgy tűnt, az ő személyében talált rá az igazira, mert a házasságai általában három-öt év alatt rendre kifulladtak és válással végződtek, míg Frédéric mellett kibírt 30 évet. Amikor Friderikusz műsorában az alábbi mondatokat nyilatkozta, akkor már hat éve élt Frédéric mellett, előtte hét gazdag férfit már elhagyott, és úszott a gyémántban. Mégis azt mondta, hogy jobban járunk, ha szegény férjet választunk magunknak. De lehet, hogy csak viccelt?

„Csak szegény férfivel kezdjetek. Egy gazdag férjem volt, az olyan kicsinyes volt, hát jobban jársz egy szegény színésszel vagy egy szegény férfival, aki keres és kifizeti a számláidat, mint egy gazdaggal, aki semmit sem ad.”

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top