nlc.hu
Életmód

Mihályfi Luca a Táborban

A Keresztanyu sztárjának a lánya ismét elvarázsolta a mentorokat

Állva tapsoltak a mentorok.

Mihályfi Balázs lánya, Mihályfi Luca már az X-Faktor Válogatóján lenyűgözte a mentorokat, most a Táborban sem okozott csalódást.

Mihályfi Luca

Mihályfi Luca a Táborban – Forrás: RTL Klub / X-Faktor – videó

A 18 éves tanuló két versenyzőtársával – a 15 éves Lévai Dávid “Dawyddal” és a 28 éves Borsos Annával – egy Backstreet Boys-dalt adott elő, a produkciójuk után mind a négy mentor állva tapsolt.

Így kell csinálni. Mindhárman nagyon jók voltatok. Szerintem nem is kell erről beszélni. Egyértelműen mindhárman továbbjutók vagytok” – jelentette ki Gáspár Laci.

Édesapja egyébként nagyon büszke Lucára. Támogatja lánya énekesnői álmait, de félti is. Mára már elfogadta, hogy Lucát a színpad érdekli, így a feleségével, Tóth Adrienn operaénekesnővel mindenben mellette állnak. Lánya x-faktoros történetében azonban csak minimálisan szeretne részt venni, mert – mint nyilatkozta – ez most Lucáról szól, nem pedig arról, hogy ő egy ismert ember lánya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top