nlc.hu
Életmód

Esküvői fotón bukott le a koszorúslány és a vőlegény

Az esküvői csoportkép buktatta le a vőlegény szeretőjét

Kimagyarázták ugyan a dolgot, de mintha sántítana a történet...
Esküvői csoportkép

A gyanútlan menyasszony büszkén és boldogan tette fel a netre a frissen kézhez kapott esküvői fotókat, amiken egy apró részlet beindította az emberek fantáziáját. Kommentjeikkel igyekeztek felnyitni az újdonsült feleség szemét. 

A vőlegény mellett álló koszorúslány az egyik képen szorosan belekarol, a másikon pedig kézenfogja a vőlegényt, miközben az szeretetteljesen néz a menyasszonyra.

„Ennyire zavarja, hogy nem ő állt oltár elé?!” – méltatlankodott az egyik hozzászóló, aki szerint nagyon ízléstelen a koszorúslány viselkedése, egy másik hozzászóló szerint viszont a fotós akart ezekkel a képekkel üzenni az arának.

„Azonnal megsemmisülnék, ha ez velem történne” – hüledezett egy netező, akinek véleményét rengetgen osztották. 

Hogy valójában elérték-e a céljukat, és lerántották-e a leplet a titkos viszonyról, nem tudni, a menyasszony ugyanis próbálta kimagyarázni az elég félreérthetetlennek tűnő szituációt.

Állítólag a koszorúslány egyensúlyproblémákkal küzdött a nagy napon, ezért a vőlegény volt a támasza. „A fotós azt mondta, álljunk össze egy őrült képre, miközben csókolózunk, de szegény közben majdnem elvágódott. Sajnálom, ha csalódást okozok a pletykára éhes kommentelőknek, de szó sincs itt megcsalásról – kapcsolódott be a diskurzusba a félrelépéssel vádolt vőlegény. 

Ez a magyarázat nem igazán győzte meg az internet népét, egyszerűen nevetségesnek érezték a magyarázkodást, és csak mondvacsinált kifogásnak bélyegezték az állítólagos egyensúlyproblémát.

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top