nlc.hu
Életmód

Tücsköket evő lány

Tücskökkel, hernyókkal és kukacokkal ízesíti az ételeit a 30 éves Joanna

Joanna bogarakkal, lisztkukacokkal és tücskökkel táplálkozik, ragaszkodik ahhoz, hogy a tücskök olyan ropogósra süljenek, hogy olyan ízűek legyenek, mint a sült csirke.

A 30 éves Joanna meglepő étrendet követ, az ételeiben mindig vannak például bogarak, lisztkukacok és tücskök is, mint mondja, a poloskákat annyira nem szereti.

Joanna szeret tücsköt szórni a salátájára, főtt liszthernyót tenni a kivire, és imádja a csokoládéval bevont selyemhernyót.

A lány, aki hernyókat eszik

(Fotó: Getty Images/Rick Neves)

Az egykori zoológushallgató azt is hangsúlyozza, hogy szokatlan étrendje nemcsak ízletes, hanem tápláló és környezetbarát is. Reméli, hogy másokat is ösztönöz, és követni fogják ezt az egészséges szokást.

Valójában 2017-ben kóstolta meg először a rovarokat, amikor édesapja hazavitt néhány csúszó-mászóból készített ételt az utazásairól. „Először belemártottam az ujjamat valami tücsökporba, és a nyelvemre tettem, és azt gondoltam: „Ó, ez diós”. Ma már sokkal bevállalósabb vagyok” – mondta a lány, aki saját tücsköket is tenyészt otthon.

A 30 éves fiatal azt javasolja, hogy először ismerkedjünk a rovarokkal, szórjunk a süteményünkre egy kis selyemhernyót vagy ízleljük meg a tücsökport.

Jó étvágyat!

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top