nlc.hu
Életmód

Gyakornoki program a NAV-nál

Havi 120 ezerért egyetemistákat toboroz a NAV

Nagy az igény informatikusokra az adóhatóságnál.
NAV

Gyakornoki programot indított a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és már informatikai képzést nyújtó egyetemeken toborozza új munkatársait. A hallgatók a tapasztalatszerzés mellett akár havi 120 ezer forintot is kereshetnek – írja a Magyar Nemzet.

A szervezet szinte hetente ad fel álláshirdetést, melyben a legkülönfélébb tudású informatikai szakembereket keresi. “Jelenleg 7 felsőoktatási intézménnyel működünk együtt. Két budapesti egyetem mellett Szegeden, Győrött, Kecskeméten, Miskolcon és Veszprémben várjuk a hallgatók jelentkezését” – mondta el a NAV szóvivője, Kis Péter András. Gyakornoki programjával a hivatal arra törekszik, hogy bővítse állományát. A program a végzősöknek, a pályakezdőknek kínál szakmai tapasztalatot, például a programozás és a tesztelés területén. A gyakornoki időszak legfeljebb egy évig tarthat, ennek végén születhet döntés arról, hogy a NAV kínál-e állást az érintett fiatalnak.

Mint a lap megjegyzi, a NAV digitális erőfeszítéseit az is jól mutatja, hogy valóságos hekkerkülönítményt is verbuvált a szervezet.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTI/Rosta Tibor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top