nlc.hu
Életmód

A kis herceg tetoválások

Ezek a legcukibb tetoválások, ha szereted A kis herceget

Szívesen magadra tetováltatnád A kis herceget? Íme, némi inspiráció!
A kis herceg tetoválás

Antoine de Saint-Exupéry A kis herceg című regénye a világirodalom egyik legszerethetőbb klasszikusa, melynek ikonikus figurái, jelenetei szinte kiáltanak azért, hogy tetoválás készüljön belőlük. Ha te is rajongsz a műért és felmerült már benned, hogy valamilyen formában magadra varratnád, inspirálódj a most következő alkotásokból!

Egy klasszikus ábrázolás a B-612-es kisbolygón álldogáló kis hercegről, a Saint-Exupéry által az eredeti műhöz készült rajzok jellegzetes, összetéveszthetetlen stílusában.

Különleges, részben úgynevezett dotwork, vagyis apró pontokból álló tetoválás. Egyedi tervezésű minta, a karakter azonban tökéletesen felismerhető. 

Élénk vízfesték árnyalatokkal készült tetkó, melyen a regény több jelenete is egyidejűleg megjelenik. Színes egyéniségeknek és a feltűnő minták kedvelőinek.

„De minden áldott nap egy kicsit közelebb ülhetsz.” A kis herceg és a róka páros tetoválásként is hibátlan választás. Ez a minta ráadásul akkor sem válik kínossá, ha – ne adj isten – szakításra kerülne a sor.

Aprólékosan kidolgozott műalkotás, fekete-fehérben. Szinte „megszólal”.

Bár kétségkívül maga a kis herceg és a róka a regény legnépszerűbb karakterei, ha tetoválásról van szó. Ám az elefántot emésztő óriáskígyó vagy épp a búra alatt őrzött rózsa nem kevésbé ikonikus és persze mutatós tetkó formájában.

Minimalisták szerelmeseinek.

Ha elrugaszkodnál a tipikustól.

(Nyitókép: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top