nlc.hu
Életmód

Jolly és Suzy válása

Még mindig nem került pont Jolly és Suzy balhés válásának a végére

Viszont Jolly igyekszik most már magánügyként kezelni ezt a helyzetet.

Közel három éve, hogy tíz év után kimondta a válást a zenészpáros, Tarcsi Zoltán, Jolly és Királyvári Zsuzsanna, Suzy. A mulatós sztár a szakítás után nem sokkal már kapcsolatban is volt a 20 évvel fiatalabb Szuperák Barbarával, akivel azóta is közösen tervezik a jövőt. Bár a válást már kimondták, az anyagiakban a mai napig nem sikerült megegyeznie a feleknek

Suzy és Jolly

Fotó: Olajos Piroska

Jolly korábban többször is kijelentette, volt felesége akadályozta meg abban, hogy nyugodtan sikerüljön a válás, ráadásul Suzy még mindig a családiházban lakik, amit a zenész szeretett volna eladni. A volt feleség tagadta, hogy ne lett volna hajlandó a dolgok békés elrendezésre. Mint kiderült, még mindig nem léptek előre az ügyben. A Blikk megkereste mind a két felet, Jolly csak annyit mondott, ez magánügy, az énekesnő viszont bővebben válaszolt. 

Mindig jólesik, ha érdeklődnek a hogylétünk felől. Szerencsésnek érzem magam amiatt, hogy a volt férjemmel sikerült egy kölcsönös tiszteleten alapuló viszonyt kialakítanunk, hogy a kislányunk a legkevésbé se sérüljön az elválásunk miatt. Bár tudjuk, hogy a rajongók szívesen lesnek be a kulisszák mögé, arra kérem őket, a magánéleti kérdéseinket hadd rendezzük le ketten egymás között, a kíváncsi tekintetektől távol” – fogalmazott Suzy. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top