nlc.hu
Életmód

Ároktői Gyermekház, adomány, segítség, hátrányos helyzet

Teremtsünk együtt egy tisztább jövőt!

A „Persil a gyerekekért” program célja, hogy felhívja a figyelmet az egyre többeket érintő higiéniai szegénységre, és civil szervezetek bevonásával több ezer érintett magyar családnak nyújtson segítséget. Az először 2022-ben elindított kampány során több mint 2500 háztartás részesült termékadományban, 50 hátrányos helyzetű gyermek pedig ösztöndíj-támogatásban. A Persil idén ismét elindítja a jótékonysági akciót, amely során legalább 300 000 kg tiszta ruhát biztosít majd a rászoruló családoknak, ezzel is segítve a gyerekek tisztább jövőjét.
Persil a gyerekekért

A pénzadomány mellett a Persil az Új Start Alapítvánnyal és a Biztos Kezdet Gyerekházzal együttműködve idén is több ezer családon segít termékadomány formájában is. A Biztos Kezdet Gyerekházak célja, hogy a szociokulturális hátrányokkal küzdő gyermekek fejlődési lemaradását kompenzálja, és ezzel párhuzamosan a hátrányos helyzetben élő családokban a szülői kompetenciákat erősítse.

Az Ároktői Gyermekházba látogattunk el, ahol mindennapos a jó kedv és a nevetés, de a háztartások többségében nincs mosógép. Nézd meg a videónkat és kiderül, hogy milyen is egy Gyermekház és hogyan lehet boldognak lenni minden áron.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top