nlc.hu
Életmód

Újabb részletek Kozma Zsuzsanna haláláról

Fia szerint nem szelfizés közben halt meg a fitneszedző Jordániában

Családját, kollégáit és követőit sokkolta a halálhíre.

Kozma Zsuzsannáról az terjedt el a közösségi médiában, hogy szelfizés közben érte a tragédia, ezt azonban cáfolta az RTL Híradónak az elhunyt fitneszedző fia. Ő úgy tudja, hogy édesanyja a tájat fotózta, amikor lezuhant egy szikláról Jordániában.

Kozma Zsuzsa

Kozma Zsuzsanna szenvedélye a fitnesz mellett a túrázás volt – Forrás: RTL /  RTL Híradó – videó

Múlt szombaton indult a közel-keleti országba. Vasárnap érkezett a társaival Wadi Rumba, másnap hajnalban történt a tragédia. „Este ott aludtak a sátorban. Napfelkeltekor meditált, felállt, elindult visszafele és megcsúszott, majd leesett. Elvileg ott páran végignézték. A 20 fős társaságból mondták, hogy ők azt látták, hogy egy sikoly, és hogy zuhan” – mesélte megtörten Kozma Zsuzsa fia, aki cáfolta, hogy szelfizés közben történt a tragédia. Vitos Norbert állítja, édesanyja a tájat fotózta. „Ebből a tájfotózásból szelfizés lett, mert ugye ezt sokkal jobban fel lehet kapni a médiának” – jelentette ki.

Az 53 éves nő 20 métert zuhant a sziklás terepen. Fiai nem értik, hogy ők miért csak órákkal később, este tudták meg, mi történt. Azt mondják, egyelőre csak teszik a dolgukat, intézik a hazaszállítást. Felfoghatatlan számukra, hogy ilyen váratlanul elvesztették az anyjukat.

Kozma Zsuzsannának a mozgás volt a mindene. FittMóka néven építette a karrierjét évek óta, óvodáskorú gyermekektől kezdve időskorúakig mindenkinek rendszeresen tartott tornákat.

Családja most a felelősöket keresi.

Fia korábban arról is beszélt, hogy jelenleg várják a lehetőségeket, hogy milyen módon és mikor lehet hazaszállítani az elhunytat. „Egy céget kell megbíznunk vele, a költsége pedig sok-sok millió forintba kerül. Minden támogatás jól jön, de a családdal közösen azt a döntést hoztuk, hogy ez a mi tragédiánk, nem szeretnénk mártírt csinálni magunkból. Sajnos nagyon rosszindulatúak az emberek, nekünk kell megoldanunk a problémáinkat” – mondta el Vitos Norbert, aki még azt sem tudja, volt-e biztosítása az édesanyjának. Reméli, hogy amint hazaérkezik a csoport Jordániából, személyesen beszélhet a vezetőjükkel, hogy közelebb kerülhessen az igazsághoz, mi is történt valójában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top