nlc.hu
Életmód

Borbás Marcsi Kertem kozmetikumok

Bőrápolás? Válaszd a természetességet!

Megérkezett a népszerű televíziós műsorvezető, Borbás Marcsi első saját, natúrkozmetikai termékcsaládja, a Kertem.

A bőrápolásban – örvendetes módon – az egyik legmeghatározóbb irányzat a natúrkozmetikumoké, egyre többen tesszük le a voksunkat a természetes alapanyagokat tartalmazó termékek mellett. És hogy mik az ilyen típusú kozmetikumok használatának legfontosabb előnyei? Íme:

  • A természetes, organikus összetevők rövid- és hosszú távon is kíméletesek és valóban táplálják a bőrt. Nem látszateredményeket adnak, hanem ténylegesen javítják a bőr állapotát, illetve hatékonyan segítenek egészségének és szépségének megőrzésében.
  • A minősített natúrkozmetikumok alapanyagait adó növényeket gyomirtó, szintetikus műtrágyák, peszticidek és egyéb vegyszerek nélkül termesztik, ennek köszönhetően szerves összetevőik is mentesek ezektől a szennyeződésektől, melyek így általuk a bőrünkbe, szervezetünkbe sem kerülnek be. Az ily módon termesztett növényeknek ráadásul az antioxidáns- és vitamintartalma is magasabb.
  • A vegyszermentes bőrápoló termékek jóval kisebb valószínűséggel okoznak irritációt vagy váltanak ki allergiás reakciót.
  • A natúrkozmetikumokban található alapanyagok termesztése környezetkímélő, ezért ha ilyet választunk, azzal nem csupán a bőrünknek teszünk jót, de a bolygónknak is, hiszen hozzájárulunk a környezeti hatások minimalizálásához.

Kertem

A népszerű műsorvezető, Borbás Marcsi nagy gonddal termeli kertjében a gyógynövényeket és a vegyszermentes zöldségeket. Ez adta számára az inspirációt, hogy belevágjon egy saját, természetes kozmetikai márka elindításába. 

A Kertem teljes mértékben hazai fejlesztésű és gyártású termékeinek különlegessége, hogy olyan természetes összetevők is megtalálhatók bennük, melyek más natúrkozmetikumokban nem, vagy csak nagyon ritkán fordulnak elő, így többek között a tápláló és hidratáló nyírfavíz, a feszesítő százszorszép olaj vagy épp a regeneráló, sejtvédő feketeribizli olaj. De ismerjük meg a termékcsalád tagjait részletesebben is!

Borbás Marcsi – Kertem nappali arckrém

Borbás Marcsi – Kertem nappali arckrém

Borbás Marcsi – Kertem nappali arckrém

A normál és kevert bőrre kifejlesztett Borbás Marcsi – Kertem nappali arckrém egy gyorsan felszívódó, intenzív és tartós ápolást biztosító arckrém, azonnali ránctalanító, simító, hidratáló hatással. Fő összetevője a nyírfavíz, egy teljesen természetes bioaktív folyadék, amely cukrokat káliumot, kalciumot, magnéziumot, cinket, nátriumot, vasat, 17-féle aminosavat, enzimeket, gyümölcssavakat és C-vitamint is tartalmaz, jelentősen javítva a bőr hidratáltságát és a bőrszínt. Az arckrém ezen felül tartalmaz intenzív tápláló és bőrregeneráló hatású máriatövisolajat,  antioxidáns, öregedésgátló hatást biztosító vörösáfonyaolajat, feszesítő tulajdonságú és a bőr tónusának javítására ideális százszorszépolajat, valamint zabkivonatot, mely ceramidokkal állítja helyre a bőr lipidrétegét, illetve ránctalanító hatású peptideket.

Borbás Marcsi – Kertem éjszakai arckrém

Borbás Marcsi – Kertem éjszakai arckrém

Borbás Marcsi – Kertem éjszakai arckrém

A Borbás Marcsi – Kertem éjszakai arckrém normál és kevert bőrre ajánlott, mely azonnali hidratáló hatást és táplált egészséges arcbőrt biztosít. Fő összetevője ennek is a nyírfavíz, emellett található benne erősen hidratáló hatású görögdinnye magolaj, regeneráló, sejtvédő tulajdonságokkal rendelkező feketeribizli olaj, valamint zeller kivonat, mely ránctalanító hatású és növeli a bőr sűrűségét, illetve fehérliliom olaj, mely ragyogást kölcsönöz, revitalizálja a fakó bőrt, segít a bőr tónusának felfrissítésében, világosító hatása miatt pedig segít megelőzni a bőrfoltokat. Mindezeken felül peptid tartalma bizonyítottan csökkenti a ráncokat, növeli a hidratáltságot, ennek köszönhetően a bőr visszanyeri fiatalos kinézetét. 

Borbás Marcsi – Kertem tápláló kézkrém nyírfavízzel

Borbás Marcsi – Kertem tápláló kézkrém nyírfavízzel

Borbás Marcsi – Kertem tápláló kézkrém nyírfavízzel

A Borbás Marcsi – Kertem tápláló kézkrém ugyancsak nyírfavízzel készült. Ezen felül tartalmaz még bio brokkoli olajat, mely segít megvédeni a kezet a káros környezeti hatásoktól, regenerálja a bőrszövetet, enyhítheti a sugárzás és a napsugarak okozta károsodásokat, görögdinnyemag-olajat, mely erősen hidratáló tulajdonságainak köszönhetően segít kiegyensúlyozni, megnyugtatni és fenntartani a táplált, egészséges megjelenésű bőrt, fokozza a bőr védőgát funkcióját és nagyon könnyen beszívódik a bőrbe, valamint gyengéd és védő, nyugtató hatású fehérliliom-olajat, ami világosító hatása miatt segít megelőzni a bőrfoltokat, melyek a kézfejen jelentkeznek leggyakrabban, illetve Betaine-t, mely egy cukorrépából előállított természetes aminosav származék, amely azonnali hidratáló hatást biztosít, miközben selymes bőrérzetet nyújt.

A Kertem termékcsalád tagjai NATURIX® minősítéssel rendelkező termékek, mely védjegy a bizonyítéka annak, hogy valódi natúrkozmetikumok, melyek természetes alapanyagok felhasználásával készülnek.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top