nlc.hu
Életmód

Továbbra sincs hír Milák Kristófról

Továbbra sincs hír Milák Kristófról

Milák Kristóf továbbra sem jelentkezett az edzőjénél.

“Zala Gyuri jön velünk, Milák Kristóf viszont nem”– ezt nyilatkozta a csapata egy részével dubaji edzőtáborba utazó Virth Balázs a Nemzeti Sportnak. Bár az edző többet nem mondott Milákról, a sportnapilap a cikkében megjegyezte, az úszó továbbra sem jelentkezett edzőjénél.

Milák Kristófról nincs hír

(Fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

Sós Csaba, szövetségi kapitány decemberben adott interjút, ahol többek között arra is kitért, mi a helyzet jelenleg Milák Kristóffal. Arra a kérdésre, hogy hol tart az olimpiai bajnok felkészülése, a következőket mondta: „Sehol, nem végzett érdemi munkát hónapok óta. Ha vissza is tér, már biztos, hogy Párizs nem lesz olyan, mint lehetett volna, hiszen azt, amit úszhatott volna, ha szeptemberben beleáll a munkába, biztos nem tudja produkálni az olimpián.” Az állapotáról pedig a következőket jelentette ki a szövetségi kapitány: „Katasztrofális. (…) Az állóképesség 8-10 nap után kezd elszállni, Kristóf pedig kihagyott fél évet” – mondta korábban a szövetségi kapitány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top