nlc.hu
Életmód

Belehalt arcműtétjébe a 24 éves szépségkirálynő

Belehalt arcműtétjébe a 24 éves szépségkirálynő

Wilevis Brito arcműtétje után komplikációk léptek fel.

Április 8-án elhunyt el Wilevis Brito, korábbi venezuelai szépségkirálynő, miután arcműtétjét követően komplikációk léptek fel nála – szúrta ki a 24.hu. A szépségkirálynő felső ajkán egy csomót találtak, így egészségügyi okokból úgy döntött, kés alá fekszik.  A 24 éves nő egy barátja elárulta, hogy a modell a műtét után még látszólag jól volt.

Meghalt szépségkirálynő

(Fotó: Getty Images)

Wilevis Brito modellkarrierje mellett joghallgató volt, valamint újságíróként és televíziós műsorvezetőként is dolgozott. Halálának körülményeit még vizsgálják, annak okai egyelőre nem ismertek.

Venezuela, a plasztika fellegvára

A venezuelaiak a szépség megszállottai, ahogy mondják, “csúnyának lenni ez a legrosszabb hely”. A szegénynek született lányok úgy nőnek fel, hogy szépnek lenni a legfontosabb cél az életben. Ha szépségkirálynők lesznek, kitörhetnek a nyomorból, gazdagok és híresek lesznek, utazni fognak, lehet belőlük színésznő, újságíró vagy akár politikus – ahogyan Venezuela korábbi szépeiből lett is. A sok ezerből az egyetlen legszebbnek lenni emberfeletti áldozatot kíván tőlük és családjuktól is. A számos plasztikai műtétre és a méregdrága ruhákra költött összegek miatt évtizedekre eladósodhatnak, és ezt ki is használják a bankok, amelyek külön hitelt adnak plasztikai beavatkozásokra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top