nlc.hu
Életmód

Hialuronsavas injekció

Rémisztően néz ki a nő, aki maga “lövi” az arcát hialuronsavval

Igazi természetes szépség volt, mielőtt szörnyeteggé injekciózta saját arcát.

Az arcfeltöltés-függő nő, aki saját maga injekciózza arcát, állítása szerint több „romantikus” figyelmet kap, mikor még nem volt meg extrém hobbija. Az ukrán Anastasiia Pokreshchuk évente több alkalommal hialuronsavat fecskendez arcába – saját maga, amolyan DIY-módra.

Szörnyeteggé injekciózta arcát a nő

Képünk illusztráció: Getty Images

Miközben extrém kinézete nem mindenkinek nyeri el a tetsztését, az eltorzult arcú Anastasiia azt mondja, imádja saját tükörképet, és egyáltalán nem bánta meg a beavatkozásokat. „Természetesen sokkal több figyelmet kapok az arcfeltöltésnek köszönhetően, de romantikusokat is. De ez nem az arcom miatt van, hanem azért, mert sokkal magabiztosabb vagyok” – nyilatkozta.

Azt is elmondta, anyukája őrültnek tartja, de egyáltalán nem bánta meg az extrém arckezelés, sőt kifejezetten boldog puffancs orcájával.

Pedig a 31 éves nő a beavatkozások előtt kifejezetten szép volt, ám nem volt elégedett kinézetével. „Úgy festettem, mint egy szürke egér” – mondja.

A plasztikai sebészek szerint egyébként kifejezetten veszélyes, hogy saját maga injekciózza az arcát, hiszen ezeket jó okból tapasztalt orvosok adják be, és még ekkor is lehetnek súlyos komplikációk. A figyelmeztetés ellenére Anastasiia tovább lövi az arcát, és online sajátítja el az ehhez szükséges “szaktudást”.

(via)

Ők sem tudtak megállni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top