Életmód

Ragyog, mint a svájci hó!

Az egyenletes bőrtónus az, ami képes optimálisan visszaverni a fényt, így az arcunk fiatalosabbnak és egészségesebbnek tűnik. Számos kutatás bizonyította, hogy a friss, energikus bőrű emberek arcát találjuk a legtöbben vonzónak.


Sajnos azonban a bőrünk nagyon érzékeny. A környezet hatásai, a stressz, az UV-sugárzás, a táplálkozásunk mind hatással vannak rá. A bőrünk pedig védekezni próbál.
Mi is segíthetünk a bőrünknek a megfelelő, bőrgyógyászok szakértelmével fejlesztett termékek rendszeres használatával.

A svájci Skincode márka ezt kínálja. A több mint 20 éve alapított cég elismert dermatológusok segítségével  készíti termékeit, hogy a lehető legszebb bőrrel ajándékozzon meg bennünket. Olyan professzionális dermokozmetikai családokat fejlesztettek ki, amelyek a mindennapi bőrápolásunkat segítik, miközben a bőr öregedésére, az aknés, nagyon érzékeny, száraz, allergizálódásra hajlamos vagy pigmentfoltos bőr ápolására is megoldást kínálnak.

Egyenletes bőrtónusért válaszd a Skincode Essentials alpine white termékcsaládot!

A bőrhibák, az elszíneződések, a pigmentfoltok hatással vannak az önbizalmunkra, hiszen ilyenkor nem vagyunk elégedettek a külsőnkkel. Ezek a foltok kialakulhatnak túlzásba vitt napozástól, hormonális változások miatt, bizonyos gyógyszerek szedése is okozhatja, de akár örökletes is lehet, vagy a bőrünk öregedése hozza őket felszínre. Ez az állapot azonban még visszafordítható.

Tudtad, hogy bőrünk és szemünk színét a melanin nevű pigment határozza meg, amely a nap hatására termelődik?

Amikor pedig a melanin elszaporodik, a bőrünk egyes területei elszíneződnek. Ezt nevezzük hiperpigmentációnak. Általában az arcon, a kézen és a dekoltázson jelentkeznek a sötétebb foltok.
Ezekre a problémákra jelent megoldást a bőrvilágosító készítmények használata, melyekkel a foltok halványodását, simább bőrt és egyenletesebb bőrtónust érhetünk el.

Hogyan lehet világosítani a már elszíneződött bőrünket?

A Skincode  alpine white termékek hétféle alpesi növény kombinációját, valamit nagy koncentrációban aktív B3-vitamint (PP-vitamin) tartalmaznak. A PP-vitamin a melanint tartalmazó sejtek felszínre jutását állítja meg, míg a növények koncentrációja a melanin képződését akadályozza. Így kétszeresen is hozzájárulnak a bőr világosításához. A különleges összetevőknek köszönhetően segítik a bőr tökéletlenségeinek kiegyenlítését, serkentik a kollagénszintézist, így a bőr még feszesebbé és fiatalosabbá válik. A bőr optimális hidratáltságát pedig a termékek vízmegkötő képessége adja.

Az alpine white termékcsaládban található Bőrvilágosító arcápoló szérum, Bőrvilágosító szemkörnyékápoló krém és a Fényvédő nappali arckrém is.

Érzékeny bőrűek is használhatják a termékeket, amelyek 100%-ban illatanyagmentesek, 100%-ban tartósítószer-mentesek, 100%-ban színezékmentesek, 100%-ban állati származékoktól mentesek.

Szeretnéd, ha az elszíneződött foltok elhalványulnának és egyenletesebb lenne a bőrtónusod? Válaszd a Skincode  alpine white bőrápoló termékeket.

Kizárólag a BENU gyógyszertárakban és webshopban  kapható!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top