Ezo

Heti horoszkóp augusztus 15-től

Átverős, vakítós, ugyanakkor romantikus, szeretetre vágyó hétnek nézünk elébe.

Kos:
Heti horoszkóp augusztus 15-tőlTalán a Neptunusz az oka annak, hogy ezen a héten hiába mondanak neked olyan dolgokat, amelyek szépen hangzanak, és amelyekre már titkon vágytál, hogy megtörténjenek. Most mégis tele vagy kétséggel, a megérzéseid azt sugallják, hogy hiába minden most elhangzó szó, valahogy amikor a cselekvésre kerülne a sor, akkor mégsem azt fogod kapni, amit ígértek. Lehet, hogy mindebben a partnered is benne van, aki kissé negatívan áll hozzá a dolgokhoz.

Bika:

Heti horoszkóp augusztus 15-tőlTalán táncot is tudnál lejteni ezen a héten, hiszen olyan hírt hallasz – igaz nem adhatod tovább, mert titok, és ha nem vagy képes lakatot tenni a szádra, éppen azt fogod kellemetlen helyzetbe hozni, akit nem szeretnél –, amely most már biztos. Tuti, hogy aki annyiszor megalázott, netán lenézett, azzal most elbánik a sors. A családodban vagy ingatlanügyben azonban ezen a héten sajnos nem lehetsz teljesen őszinte, mert valakit nagyon megbántasz vele. Inkább csak bólogass, és meglátod, nyugi lesz a héten.

Ikrek:
Heti horoszkóp augusztus 15-tőlPénzre van szükséged, de ez nem azt jelenti, hogy mindenbe bele kell menned, amihez nincs kedved, sőt egyenesen borzadsz tőle, hogy megszerezd, ami kell. Disztingválj, és gondolkodj józanul, mert ebből még nagy baj lesz. Egy találkozás elé nem túl nagy reményekkel nézel, talán ennek az oka, hogy félsz a csalódástól, hogy kiderül, nem akar belőled mást csinálni, mint egy kis ölebet. És ehhez neked semmi kedved. Jó ötleteid lesznek, amit korai lenne kikotyogni.

Rák:
Heti horoszkóp augusztus 15-tőlSzerencsésnek érezheted magad egy barátod miatt, és a szerelemben is őrült szenvedély lesz úrrá rajtad. Az exed pedig őrülten féltékeny lesz rád, hiába nincs közöttetek semmi, akkor is meg akarja mutatni, hogy neki talán a mind a tíz ujjára akad szerető. De sajnos nem tud féltékennyé tenni. Anyagi ügyekben sajnos csalódnod kell, hiába dolgoztál, hiába kutattál fel mindent, és esetleg lenyúltad valakinek az ötletét, amit egy kicsit átdolgoztál, nagyszerűnek találták, el is fogadták, de sajnos a pénz, amit kapsz érte, irtó kevés.

Oroszlán:
Heti horoszkóp augusztus 15-tőlzép vagy, okos, a Napra talán lehet nézni, de rád nem. Fantasztikus formában leszel, többen megfordulnak utánad, és élvezed a népszerűséget, a feléd irányuló figyelmet, hogy a középpontban állhatsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor partnered titkol előtted valamit, vagy egyszerűen nem mer elmondani valamit, mert fél attól, hogy ki fogsz borulni. Pedig téved, mert olyan erős vagy a héten, hogy nincs olyan akadály, amit ne tudnál legyőzni.

Szűz:
Heti horoszkóp augusztus 15-tőlMég nem tudod, még nem árulta el neked senki, hogy a rövidesen nagy változás lesz az életedben? Jó lenne, ha éberen figyelnél, és nem hagyatkoznál senkinek a megérzéseire vagy a süket szövegére, hanem figyelnél, így elkerülheted a csalódást. És amikor rájössz arra, hogy mit veszíthetsz, romantikus érzések kerítenek hatalmukba, és azzal a személlyel, akivel eddig nem bántál valami túl jól, sőt olykor meg is aláztad, azt most a tenyereden kellene hordanod, nehogy elveszítsd.

Mérleg:
Heti horoszkóp augusztus 15-tőlSemmi ellenállást ne tanúsíts ezen a héten, különösen a munkahelyeden. Jó lenne, ha végre magadba szállnál és egy kis önvizsgálatot tartanál, mert rájöhetnél, hogy a hiba igenis benned van. Persze vannak talpnyalók és barátok a környezetedben, de most felejtsd el őket, mert új fejezet kezdődik rövidesen az életedben, és ezek az emberek nem lesznek melletted. A munka miatt ne idegesítsd magad, ugyan nem azt fogod végezni, amit eddig, de találnak neked, vagy te magad lelsz olyanra, amivel elfoglalhatod magad.

Skorpió:
Heti horoszkóp augusztus 15-tőlKicsit félsz, mégpedig a jövőtől. Azt persze tudod, hogy ellenségeidnek se szeri, se száma, és mindent követ meg fognak mozgatni, hogy kellemetlen helyzetbe hozzanak. De pechjük van, mert olyan erővel és energiával rendelkezel, hogy szinte lesöprőd őket a porondról. Ráadásul a barátaid – akikből majd egyre több lesz –, mind támogatni fognak. De ne feledkezz meg a régiekről, ne okozz nekik csalódást, mert számítanak a segítségedre, hiszen vannak közöttük, akik nehéz helyzetben vannak.

Nyilas:
Heti horoszkóp augusztus 15-tőlVégre vehetsz egy nagy lélegzetet, mert túl vagy már a nehezén. Jó lenne, ha ezen a héten lazítanál, mert igazán rád fér. Valaki óriásit hazudik neked, semmit ne higgy el belőle, és ha külföldre utazol, akkor nagyon jól nézd meg, hogy milyen utazási irodába fizetsz be. Vagy ellenőriztesd a kocsit, amivel útra kelsz, és minden okmányod legyen rendben. Ha szerelmes vagy, és távol a kedvesedtől, akkor ezen a héten megdönthetitek az sms-ezés világrekordját, ami egy vagyonba fog kerülni neked is…

Bak:
Heti horoszkóp augusztus 15-tőlSzerelmi szomjadat szinte nem oltja semmi a héten. Ezért még az is előfordulhat, hogy több párhuzamos kapcsolatba belemész. És persze mindenkinek mondasz majd egy szép mesét, hogy például miért nem vetted fel a telefont, vagy miért nem voltál a megbeszéltél időben és helyen. Anyagi ügyekben átverésveszélyes a hét, olyan dologra akarnak rábeszélni, vagy csak megcsillantani előtted egy lehetőséget, amiből óriási anyagi veszteségeid lehetnek, ezért nem árt, ha a héten kételkedsz.

Vízöntő:

Heti horoszkóp augusztus 15-tőlAndersen ezen a héten csak kispályás lehet melletted. De úgy is mondhatnánk, hogy a vakítás nagymesterévé léptél elő, mert olyan dolgokat mondasz, amelyeknek a fele sem igaz. És persze lesznek, akik isszák a szavaidat, és mindent készpénznek vesznek. De légy óvatos, mert nem mindenki veszi be a meséidet, és még az is megtörténhet, hogy nyilvánosan leleplez, amit aztán el sem tudsz viselni. Viszont arany szíved van, és a partneredet elhalmozod a szeretetteddel, csak bele ne fulladjon…

Halak:
Heti horoszkóp augusztus 15-tőlTalán a pénz és még egyéb más dolog az, ami miatt visszatértél a családi otthonba. Ezt olykor nem bánod, mert a helyzet változott, és a lelkiismereted is csillapodott. De iszonyatosan hiányzik az a személy, aki miatt ezt a lépést megtetted. És talán mindent megteszel és a legfurfangosabb trükköket találod ki azért, hogy találkozni tudjatok, csak pár lopott órára, vagy egy rövid beszélgetésre, mert a szíved hozzá húz, hiszen érzed, hogy ő a lelki társad. Ezért otthon szerepet kell játszanod, ami most nem vesz el annyi erőt, mint korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top