Ezo

Angyalhoroszkóp október 27-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp október 6-tólKos – Gábriel arkangyal jó ha veled van ezen a héten, mert lesznek olyan pillanatok, amikor nem bízol magadban, a saját erődben, hogy végig tudsz vinni valamit, ami nagyon fontos lenne a családod számára. Kérd Gábrielt, hogy legyen a segítségedre, és űzze el a félelmeidet.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBika – Jofiel arkangyal támogatását érzed, mert bizakodóbb vagy, mint korábban, talán annak ellenére is, hogy ugyan a változások az életedben megtörténtek, de talán nem úgy, ahogy vártad. Ne türelmetlenkedj, mert biztos lehetsz benne, hogy a dolgok a kedved szerint alakulnak majd. És ebben Jofiel segít neked.

Angyalhoroszkóp október 6-tólIkrek – Chamuel arkangyalt arra kérd, hogy ebben az időszakban vigyázzon rád. Mert a kommunikációban, a közlekedésben, a testvéreddel való kapcsolatban nem úgy működnek a dolgok, ahogy szeretnéd. És ami még fontosabb, hogy óvjon meg attól, hogy olyan ígéretet tegyél, amit majd nem tudsz betartani.

Angyalhoroszkóp október 6-tólRák – Muriel arkangyalt, ha hívod, ha nem, veled van. Megóv attól, hogy olyan dolgokra adj ki pénzt, ami teljesen felesleges. És attól is megóv, hogy egy barátodnak nekitámadj, akitől valamilyen formában függsz, de ő másként ítélt meg egy helyzetet, s e szerint döntött. Muriel beláttatja veled, hogy kár hőzöngeni, mert amit most rossznak ítélsz, az valami jónak a kezdete.

Angyalhoroszkóp október 6-tólOroszlán – Mihály arkangyalt hívd, mert az idegességet most nehezebben tudod leküzdeni, mint máskor. Ennek az idegességnek talán több oka van, például a családod, ahol nem úgy zajlanak az események, ahogy azt te szeretnéd, és úgy érzed, hogy nem tudsz változtatni. De igen, és Mihály megmutatja neked, hogy hogyan.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSzűz – Raziel arkangyal veled van, ami jó. Még ha nem érzékeled őt, akkor is. Mert ő tesz bizakodóvá, reménykedővé, hogy a helyzet, amiben vagy, az a lehető legjobban sikerül. És te újra a régi fényedben fogsz ragyogni. Ha esetleg beteg vagy, akkor abból kigyógyulsz, és ehhez őrangyalod nagyban hozzásegít.

Angyalhoroszkóp október 6-tólMérleg – Haniel arkangyalt kérd, hogy mutasson utat abban a zűrzavarban, amiben ezekben a napokban vagy. És persze adjon erőt, hogy elviseld mindazt, ami az utóbbi időben veled történt. És ha kéred, ha nem, a családod melletted áll, és neked is viszonoznod kell mindazt, amit tőlük kapsz. Pletykálkodásból maradj ki.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSkorpió – Rafael arkangyal nem árt ha mindig veled van, és amikor úgy érzed, hogy a dolgok nem úgy mennek, ahogy kellenek, ha ellenállásba ütközöl és az akaratodnak ellenállnak, akkor hívd őt segítségül. Biztos lehetsz a támogatásában, és abban, hogy fordít a dolgok menetén úgy, hogy neked jó legyen.

Angyalhoroszkóp október 6-tólNyilas – Zadkiel arkangyal azért van veled, hogy erőt adjon, és ne töprengj azon, hogy bizonyos emberek miért viselkednek úgy, ahogy. Hogy akiben megbíztál, és talán mindent oda is adtál neki, miért hagyott cserben. És a szerelemben hívnod kell, mert jön valaki, akiről azt hiszed, hogy be fog csapni, ám ez nem így lesz.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBak – Cassiel arkangyal jó ha veled van ezekben a napokban, mert sokkal érzékenyebb vagy, mint máskor. És ugyan mindenki úgy gondolja, hogy talán fát is lehetne vágni a hátadon, ez még sincs így. Ráadásul káosz uralkodik benned, mégpedig a jövőt illetően, de Cassiel ezen a héten világos jelet ad – ha kéred –, és a kép kitisztul.

Angyalhoroszkóp október 6-tólVízöntő – Uriel arkangyal nem árt, ha mindig a közeledben van, mert nagy lesz a kísértés anyagilag, és persze erkölcsileg is, hogy olyasmit tegyél, amit igazán nem szeretnél. De a sors most csapdát állít neked, és ha Urielt kéred, akkor biztos, hogy ezeket elkerülöd, és minden nehéz helyzetből jól jössz ki.

Angyalhoroszkóp október 6-tólHalak – Asariel arkangyalról azt hiszed, hogy nincs rá szükséged. Pedig ennek az ellenkezője igaz ezekben a napokban, amikor rendkívüli érzékenység jellemez. Nem a múltban való elmerülés ennek az okozója, hanem az, hogy a munkahelyeden is bizonytalanság uralkodik, és nem tudod, hogy pontosan mi van. Kérd lélekvezetőd, hogy adjon egy jelet, a munkahelyeddel vagy a suliddal kapcsolatban, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top