Ezo

Heti horoszkóp február 20-tól

Változatos hetünk lesz, a hét elején újhold, aztán a hét végén szökőnap! Izgalmak a köbön!

Heti horoszkóp február 20-tólKOS

Még mindig a munkával vagy elfoglalva, és teljesen ki vagy borulva amiatt, hogy olyan szabályokhoz kell igazodnod – nem tehetsz mást –, hogy hiába végzed el a munkádat, mégis sokkal később kapod meg érte a pénzt. Így aztán előfordulhat, hogy akár egy hónapot is kell várnod arra, hogy hozzájuss ahhoz, ami jár. De tehetsz ellene, csak kérj tanácsot egy olyan személytől, aki a legjobb tanácsot adhatja neked. A régi kapcsolatokban feszültség várható, míg a szerelmi kapcsolatokban az a szerencse, hogy nem vagy cukorból, különben elolvadnál a gyönyörűségtől.

Heti horoszkóp február 20-tólBIKA

Mintha eloszlanának az illúzióid, már ami a munkát illeti. Ugyanis az, amit megígértek, amiről szó volt, nem úgy alakul, ahogy azt ígérték. És vannak emberek a környezetedben, akiknek egyre nagyobb az „arcuk”, és azt hiszik, hogy mindent megengedhetnek maguknak. De annak örülj, hogy az otthoni viszonyaid rendezettek, és semmiféle rémhírnek ne ülj fel, mert ezzel csak a saját energiáidat pazarolod. A szerelemben nehéz lesz eltitkolni, hogy mit is érzel valójában iránta. Pedig ezen a héten jó lenne, ha nem teregetnéd ki a kártyalapjaidat érzelmi ügyekben.

Heti horoszkóp február 20-tólIKREK

Lehet barátágból szerelem? Felmerülhet ez a kérdés a héten, és a válasz igen. De ez még véletlenül se úgy történjen, hogy a barátodnak a kedvesét, akivel szintén baráti kapcsolatot ápolsz, lenyúlod. Az otthonodra jobban kellene vigyáznod, mert előfordulhat, hogy illetéktelen személyek tesznek látogatást, és megszabadítanak értékesebb tárgyaidtól. A munkában vagy a tanulásban sikeres leszel, és ennek megfelelően az irigyeid számaid óriásira növekszik. Főnöködet ezen a héten az ujjaid köré csavarod, mert rájössz, hogy egy nyuszi, aki felett hatalmad van.

Heti horoszkóp február 20-tólRÁK

Olyan tempót diktálsz, hogy a körülötted élő emberek nem tudnak követni, és ez azt is jelenti, hogy talán egyedül kellene dolgoznod. Szellemi és fizikai energiád teljében vagy, használd ki az alkalmat, és meglátod, hogy te magad formálhatod az eseményeket, és minden úgy alakul, ahogy azt álmaidban láttad. Szerelmeddel, ha külföldre készülsz, akkor egy kis vita támadhat közöttetek, de hamar rendezhetitek az egészet. Ha tanulmányokat folytatsz, vagy van egy kényes ügyed, akkor minden jóra fordul, miközben korábban úgy látszott, hogy éppen az ellenkezője következik majd be.

Heti horoszkóp február 20-tólOROSZLÁN

Sajnos rá kell jönnöd, hogy akárhogyan is csűröd-csavarod, fantasztikus ötleteket találsz ki, mégis csak anyagilag nem járhatsz jól. Hiába minden erőfeszítés, ismerősök és ismeretlenek megmozgatása, sajnos nem lesz több a pénzed. Ráadásul a munkában vagy a tanulásban ezen a héten olyan dolgok történnek, amelyek miatt kénytelen vagy nagyobb erőfeszítéseket tenni, és ha a dolgozol, nem ártana, ha a felettesed körülrajongnád, akin ezen a héten teljesen eluralkodik a bizonytalanság. Te pedig olyan tanácsokkal láthatnád el őt, amelyekkel nélkülözhetetlenné tennéd magad.

Heti horoszkóp február 20-tólSZŰZ

Talán éppen az egészségi állapotod akadályoz meg abban, hogy teljesíteni tudd a kedvesed elvárásait. De az is lehet, hogy ha semmiféle egészségi gondod nincs, akkor belemész egy egyéjszakás kalandba, ami nem lesz olyan kielégítő, mint amilyet vártál. Ha párkapcsolatban élsz, akkor emeltebb hang lesz a jellemző a kapcsolatokra, és te vagy az, aki tulajdonképpen a provokatőr szerepét betöltöd. Ha szülő vagy, akkor csemetéd ismét csak támadást indít a bakszámlád ellen, s ez ellen tehetetlen vagy, hiszen amire kiadsz, az nem haszontalanság.

Heti horoszkóp február 20-tólMÉRLEG

Talán nem becsülted meg kellőképpen azt a személyt, aki igazán szeretett, és mindent megtett érted. Inkább lenézted őt, és másokra hallgattál, ha róla volt szó, és ennek megfelelően bántál vele. Ez nagy hiba, mert most igazán szükséged lenne rá, de sajnos ő már nem úgy gondol rád, mint ahogy te szeretnéd. A munka során – ha van – találkozhatsz valakivel, aki miatt szerencsésnek érzed magad. Ha nincs munkád, akkor a sors utadba vezérel valakit, aki segít, hogy találj.

Heti horoszkóp február 20-tólSKORPIÓ

Fokozott szexuális étvágy jellemző most rád, de minden attól függ, hogy a meglévő kapcsolatod jól működik, vagy éppen csak elvagytok egymás mellett. Mert ha jól működik, akkor a héten szikrázik a levegő közöttetek, és ha nem akartok utódot, ne feledkezzetek el erről. Ha éppen csak elvagytok egymás mellett, akkor a szerelmi életetekben  nézeteltérések keletkezhetnek, és még az is megtörténhet, hogy egy harmadik személy – aki már egyszer feltűnt a színen – újra jelentkezik.

Heti horoszkóp február 20-tólNYILAS

Na most aztán hajrázhatsz, már ami a munkát illeti, és jó lesz, ha a feladatokat megosztod másokkal is, mert nem fogod győzni, és már csak az hiányzik, hogy összedobd a munkát, emiatt aztán később nemcsak fejmosásban részesülhetsz, hanem még akár el is veszítheted a feladatodat. Házas- vagy élettársaddal vitára kerülhet sor, és talán eljutsz arra a pontra, hogy kedvesed olyan sületlenségeket hord össze, hogy szégyenkezel miatta. Ha elváltál, régi partneredről azt hiszed, barátok vagytok – de nagyot tévedsz.

Heti horoszkóp február 20-tólBAK

Még jó, hogy olyan barátaid vannak, akik segítenek abban, hogy megtaláld az igazit. Mert ugyan bátor vagy – a magad módján –, de azért jobban szereted, ha nem neked kell nyomulni, hanem megharcolnak érted. De most minden változik, aktivizáld te is magad, és meglátod, hogy kifogod Mr. Tökéletest, akit aztán képtelen leszel elengedni, és éppen így érez majd ő is. És még hálát is adsz a barátoknak, hogy hozzásegítettek ehhez a nagy szerelemhez. Baromi nehezen jutsz egy munka végére, de ezen a héten végre befejezed.

Heti horoszkóp február 20-tólVÍZÖNTŐ

Jól érezd magad az otthonodban, talán még barátokat, barátnőket is vendégül látsz, és olyan dolgokat is megteszel, amelyekre korábban nem volt időd. Partnered miatt is szerencsésnek érzed magad, különösen ha az anyagiakat nézzük, mert most talán jobban keres, mint te. A pénz miatt azonban kisebb veszekedés támadhat közöttetek, mégpedig azért, mert partnered nagyon szeretne valamit, ráadásul nemcsak hogy pénzbe kerül, de a te tevékeny részvételedre is szükség lesz. Ne tagadd meg tőle, mert ez elmérgesítheti közöttetek a viszonyt.

Heti horoszkóp február 20-tólHALAK

Életed legjobb üzletét kötheted a héten, vagy olyan elképesztően mázlista vagy, hogy találkozol egy olyan személlyel, aki mindent megtesz azért, hogy az életben a segítségedre legyen. A munkában is szerencsés hírt közölnek veled, amitől talán még szárnyaid is nőnek. Csak a párkapcsolatodban nincs minden rendben. Talán eljátszod, hogy minden oké, de nehezen viseled, hogy a partnered megint szinte rád telepszik, és tulajdonképpen semmi sem olyan már közöttetek, mint volt. Legszívesebben megint megszöknél…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top