Ezo

Angyalhoroszkóp szeptember 13-tól

Rendhagyó angyal horoszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted, a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül, melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Kos

Gábriel arkangyalt kérd, hogy rá tudd venni magad arra a munkára, amiről már azt füllentetted, hogy elkezdted. Hogy a kritikát, amit a felettesed gyakorol, azt ne szívd mellre, és legfőképpen ne mondj neki ellent.Nézz bele a napi angyalkártyádba is!

Angyalhoroszkóp szeptember 13-tól

Bika

Jofiel arkangyal a lélekvezetőd, kérd, hogy azt a titkot, amit valaki rád bízott, ne áruld el, mert olyan helyzet adódik, amikor alig várod, hogy kimond. De ha megteszed, ezzel megszűnhet a kapcsolatod egy olyan személlyel, aki nagyon fog hiányozni. És persze kérd, hogy bírd azt a strapát, ami ebben az időben rád vár. Nézz bele a napi angyalkártyádba is!

Ikrek

Chamuel arkangyalt kérd, hogy akadályozzon meg abban, hogy elhamarkodj valamit. Ugyanis ezekben a napokban adódik egy különleges lehetőség, amelyet talán egy barát, vagy jó ismerős közvetít, netán tőle hallasz róla. De nem szabad gyorsan lecsapni rá, hanem kicsit jobban „körbe járni”, mit tartogat a lehetőség, így biztos nem hamarkodod el a dolgot, és nem jársz rosszul. Nézz bele a napi angyalkártyádba is!

Rák

Muriel arkangyalt, a lélekvezetődet hívd akkor, ha költözködnöd kell, vagy a testvéreddel, netán a szomszédoddal van valamilyen fontos megbeszélni valód. És tartasz attól, hogy nem fogod tudni velük szemben érvényesíteni az akaratodat. Lélekvezetőd megfelelő erőt ad neked, és minden az akaratod szerint történik majd. Nézz bele a napi angyalkártyádba is!

Oroszlán

Mihály arkangyal veled van, érzed abból, hogy egy kellemetlen helyzetet megúszol, ahogy egy jó lehetőségre már igent mondasz, amikor kiderül valami nem egészen jó dolog róla, és hagyod az egészet füstbe menni. És azt is, hogy minden, ami külfölddel kapcsolatos, és váratlanul jön, arra azonnal igent kell mondani. Nézz bele a napi angyalkártyádba is!

Szűz

Raziel arkangyalra szükséged van a héten, hogy ne ragadjanak el az indulatok, amikor a füledbe jutnak olyan dolgok, amelyek nem nagyon tetszenek, és ezek nyomban cselekvésre késztetnek. Pedig most éppen nyugton kellene maradni, és várni. Kivárni azt az időt, amikor bármit is mondhatsz, vagy tehetsz – és ezt Raziel megsúgja neked. Nézz bele a napi angyalkártyádba is!

Mérleg

Haniel arkangyal utat mutat neked ezen a héten, pontosabban azt a lehetőséget villantja meg előtted, amit ki kell használnod. Váratlan és elképesztő leszel te is, olyan megnyilvánulásokra ragadtatod magad, amely miatt többen nem is tudják, hogy mi történt valójában veled. Ami nem baj, mert olyan valakire is tudsz hatni, akire talán eddig nem. Nézz bele a napi angyalkártyádba is!

Skorpió

Rafael arkangyal a lélekvezetőd, de sajnos ezekben a napokban előfordulhat, hogy még az ő sugallataira sem hallgatsz. Valahogy túlzásba esel, mert azt hiszed, hogy neked mindent lehet, és hogy olyan óriási erővel rendelkezel, hogy nincs senkik akit ne tudnál legyőzni. Hallgass a lélekvezetődre, és a barátaidra, akiket elhanyagolsz. Nézz bele a napi angyalkártyádba is!

Nyilas

Zadkiel arkangyal veled van, még akkor is, ha időnként nem így érzed. Hívd őt, amikor olyan szituációba kerülsz, amelyet igazságtalanak tartasz, hogy el tudd viselni a helyzetet. Sőt, felül tudj emelkedni az egészen, mert meglátod, ha nem kezdesz el hepciáskodni, és engeded elmenni a dolgokat, akkor a helyébe valóban jobb jön. Nézz bele a napi angyalkártyádba is!

Bak

Cassiel arkangyal a lélekvezetőd, aki a nehéz helyzetekben is megmutatja, az utat. Különösen most, hogy nem vagy biztos egy döntésben. Kérd lélekvezetődet, hogy adjon olyan jelet, amiből biztosan tudod, hogy merre felé indulj, illetve mire mondj igent, és mire nemet. Mert ez meghatározhatja, illetve befolyásolhatja a jövődet. Nézz bele a napi angyalkártyádba is!

Vízöntő

Uriel arkangyalban bízhatsz, még akkor is, ha úgy érzed, hogy nem bántak veled igazságosan Kérd lélekvezetődet, hogy segítsen tisztábban látni, és hogy ne keveredj bele olyan ügyekbe, amelyekből nehéz kimászni, vagy amihez tulajdonképpen neked semmi közöd, semmi hasznod. Nézz bele a napi angyalkártyádba is!

Halak

Asariel arkangyal a lélekvezetőd, segít abban, hogy ne kelljen részt venned olyan dolgokban, amelyekben nem akarsz. És hogy ne késs le viszont egy olyan dologról, ami váratlanul adódik, és amire azt szokták mondani, hogy minden idők legjobb lehetősége. Nézz bele a napi angyalkártyádba is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top