Ezo

Hétvégi horoszkóp szeptember 21-től

Dönts, és az univerzum meghálálja! A hétvége a megalapozott szereteten, szerelmen alapuló döntések ideje. Pontosabban ezek a döntések hoznak nekünk szerelmi szerencsét, a hirtelen fellángolásból született kalandok azonban furcsa események sorozatát indíthatják el, amelyek végül egy másik szerelemhez vezethetnek.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz:
Mintha elbeszélnétek egymás mellett. Néha úgy érzed, hogy a párod egy másik országból vagy egy másik bolygóról jött, és ezért nem érti, hogy miről beszélsz. Ezen a hétvégén még az is felmerül benned, hogy talán direkt nem akar megérteni. Ha szeretnéd áthidalni ezt a kommunikációs nehézséget, használd az empátiádat, és úgy magyarázz neki, ahogy ő szokott neked: lépésről lépésre, logikailag felépített érvekkel.

Ha csak keresed a szerelmet: Van egy jó és egy rossz hírem. Kezdem a jóval: a napokban valaki nagyon szeretne összejönni veled. A rossz hírem pedig az, hogy ő nem az, akit kiszemeltél magadnak. Pedig te most szeretnél foggal-körömmel ragaszkodni az elképzeléseidhez. Ha mindenáron ahhoz a pasihoz ragaszkodsz, aki eddig átnézett rajtad, csak a saját életedet nehezíted meg. Inkább adj egy esélyt a másikuknak is!

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp április 27-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz:
Legyünk őszinték: nincs könnyű helyzetben a párod. A hétvégén igencsak hullámzó a hangulatod, és egy kicsit kiszámíthatatlanok a reakcióid. Az érzelmi érzékenységeddel pedig nem mindig tud azonosulni a társad. Próbáld meg máshol levezetni a feszültségedet, és őt kíméld meg a veszekedésektől. Sőt! A legjobb az lenne, ha a komoly döntéseket és a nagy beszélgetéseket elhalasztanátok egy pár nappal. Hidd el, pontosan érezni fogod, hogy ezekhez mikor lesz alkalmas az idő!

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyik pillanatban nagyon hiányzik, hogy melletted legyen egy társ, a másikban pedig pontosan látod, hogy miért vagy egyedül. Vigyázat, most hajlamos vagy az önmarcangolásra, amit nyugodtan nevezhetünk az önsorsrontás szinonimájának. A hétvégén azzal teszed a legjobbat, ha magasra teszed a lécet, és csak azoknak adod meg a számodat, akik valóban nagyon érdekesek a számodra.

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-től

IKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Van-e értelme egy kis szünetnek? Ezen gondolkodnak el most azok az Ikrek, akik nem elégedettek százszázalékosan a kapcsolatukkal. Szeretnél tiszta vizet önteni a pohárba, és szeretnéd, ha tudnád, hogy mit várhattok egymástól. A múlt problémái és csalódásai minduntalan a tudatodba furakodnak, és nem hagynak nyugodni. Ha a jelenlegi párodban csalódtál, talán tényleg jót tenne egy szünet. De más tettei és bűnei miatt ne büntesd őt!

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvége olyan lesz, mint egy hullámvasút: két véglet között száguldozol fel s alá. Az egyik pillanatban a legszívesebben otthon maradnál, és egy nagy bögre forrócsoki társaságában néznél romantikus filmeket, miközben sajnáltatod magadat. Néhány perccel később pedig már sminkelsz is a partiba, hiszen bulizni is szeretnél. Aztán, ha kész a smink, főzöl egy forrócsokit, és tovább vívódsz.

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz:  Az együtt megfogalmazott célok viszik előre a kapcsolatotokat. Ezen a hétvégén szinte magától értetődő természetességgel fogalmaztok meg közös célokat és terveket. Engedd bele magadat az álmodozásba, akkor is, ha vannak benned kérdőjelek. A lényeg, hogy eldöntsétek, merre mentek tovább együtt, hogyan alakítjátok tovább a viszonyotokat és az életeteket. Azzal sem kell törődnöd, hogy mennyire reálisak ezek a tervek!

Ha csak keresed a szerelmet: Az amerikai típusú párkapcsolati önsegítő könyvek ideális olvasójává válsz a hétvégén. Tudod, ezek a „Szerezd meg Adoniszt lépésről lépésre!” típusú kötetek. Te is úgy érzed, hogy egy jól felépített taktikával meg tudod szerezni azt a férfit, akit kinéztél magadnak. A bökkenő csak az, hogy nincsenek tuti receptek, és a legtöbb fiú nehezen viseli a taktikázó csajok közeledését.

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Pénteken még nem is annyira fontos, hogy mit gondol a párod a világról, aztán fokozatosan egyre lényegesebb lesz a véleménye, míg végül eljutsz odáig, hogy vasárnap szinte már minden kívánságát lesed. A hétvége segít rávilágítani arra, hogy miért volt jó döntés, hogy összejöttetek, és arra is, hogy hogyan javíthatnátok a kapcsolatotokat. A humor és a nagyvonalúság pedig szinte kötelező alaptartozék lesz nálatok.

Ha csak keresed a szerelmet: Érzed, ahogy egyre fontosabbá és égetőbbé válik az ideális társad megtalálása. Persze ezt az a tudatod nehezíti, hogy egyszerűen senki sem jó, és te már mindent megpróbáltál, ami az ismerkedésben megtehető. Természetesen nincs igazad. Sőt! A helyzet az, hogy nemsokára egészen új embereket ismersz majd meg. Talán már vasárnap, ha kimozdulsz otthonról!

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Picit talán félsz a hétvégén. Félsz attól, hogy nem fog minden rendben menni, mert nagyon fontos számodra a közös program, amit a pároddal elterveztetek. Nyugodj meg, minden a legnagyobb rendben lesz majd. Sőt! Most közelebb érzitek magatokat egymáshoz, mint eddig valaha. Mintha feloldódnának köztetek a falak, mintha egyre jobban megértenétek egymást, mintha egyre mélyebbé válna a kapcsolatotok és egyre fontosabbakká válnátok egymás számára.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben magadhoz ölelnéd az egész világot. Könnyűszerrel azonosulsz a szeretet és a szerelem eszményeivel, és voltaképpen magába a szerelembe vagy szerelmes. Ennek megfelelően könnyedén magadba bolondítasz mindenkit, hiszen most egyáltalán nem azon görcsölsz, hogy ki lesz az, aki felfigyel rád, hanem azzal vagy elfoglalva, hogy minél több érdekes embert megismerhess. Őrizd meg ezt a hozzáállásodat, ameddig csak tudod!

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A benned rejlő férfi és női energiákat kell összehangolnod a hétvégén. Hiszen a férfias oldaladat most nagyon irritálja a társad macsóssága, a nőies énedet pedig vonzza ugyanez a viselkedés. Ha nem találod meg a harmóniát, akkor veszekedésekkel tarkított napok köszöntenek rátok. A belső harmóniád megjelenik a kapcsolatotokban is. Sőt! Minél nagyobb a harmónia benned, annál túlfűtöttebbek lesznek erotikusan az éjszakáitok.

Ha csak keresed a szerelmet:
Van-e kedved egy szeretői viszonyhoz? Szükséged van-e egy idősebb férfira, akivel komplikációktól mentesen, csak az erotikára koncentráltok? Ne lepődj meg, hogy ezt a kérdést firtatom, hiszen nemsokára maga az úriember is felteszi ugyanezt a kérdést. Jó lenne, ha ekkora felkészült lennél a válasszal, és hű tudnál maradni a saját elveidhez.

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelmeskedésre mindenképp szakítsatok időt ezen a hétvégén, bármennyire is rohannátok, és bármennyire is fáradtak vagytok esténként. Most a párod igencsak fantáziadús szeretőnek bizonyul, és az erotika lesz az a kommunikációs nyelv, amiben nem veszekedtek. A szavak azonban könnyen veszekedéshez vezethetnek most. Főleg azért, mert mindkettőtökben van egy kis feszültség és némi csalódottság is.

Ha csak keresed a szerelmet: Újabb hétvége, újabb szerelmi kalandok. Egy kicsit úgy érezheted magad, mint a hétvégi erotikus sorozatok főhősnői, akik szombatonként menetrend szerint keverednek túlfűtött jelenetekbe. Te ismét egy egyéjszakás kaland kapujában találod magad, és csak rajtad múlik, hogy mi lesz ebből a lehetőségből.

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Tenned kell a szerelmedért, és tenned kell a kapcsolatodért is. Akkor vagy bonyolult helyzetben, ha a szerelmed nem egyezik meg a pároddal. Ebben az esetben mindkettőjük megtartása erőfeszítést igényelhet tőled. Persze lehet, hogy nem kell mindkettőjüket megtartanod. Lehet, hogy tiszta vizet kellene öntened a pohárba. Azoknak a Nyilasoknak is célszerű dolgozniuk a kapcsolatuk javításán, akik teljesen őszintén szeretik a párjukat, és fel sem merült bennük a félrekacsintás lehetősége!

Ha csak keresed a szerelmet: Nagykanállal falhatod a férfiakat a hétvégén, hiszen most könnyedén változol át a végzet asszonyává. Férfi legyen a talpán, aki most meg tud hódítani téged, hiszen nagyon is élvezed, hogy te vagy a csábító nő, aki játszhat a pasikkal. Arra azonban figyelj oda, hogy mindig tisztességesen játssz, és senkinek ne mondj olyat, ami nem igaz, és ne ígérj olyat, amiről tudod, hogy nem tartod be!

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Hiányzik a párod. Még akkor is, ha az egész hétvégét együtt töltitek. Hiszen ez a hiány most nem fizikai, sokkal inkább lelki. Azt a férfit hiányolod az életedből, akinek a kapcsolatotok elején láttad őt. A rózsaszín ködön keresztül minden sokkal szebb és izgalmasabb volt. Ezeket az izgalmakat, ezt az összhangot keresed most az egész hétvégén. Könnyen lehet, hogy egy másik férfiban véled felfedezni ugyanezt az izgalmat. Jobb lenne, ha úgy döntenél, hogy beszélsz a pároddal a változásokról. Hidd el, partner lenne abban, hogy megjavítsátok, ami nem működik.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy különös érzés kerít a hatalmába a hétvégén. Meggyőződéseddé válik, hogy pontosan meg tudod ítélni a pasikat, egy röpke pillantás alatt is. Emiatt könnyen lehet, hogy elszalasztasz egy kellemes randit, hiszen egyáltalán nincs garancia arra, hogy az egy szempillantás alatt meghozott ítéleteid megfelelnek a valóságnak. Sőt! Valószínűleg az előítéleteidet hiszed előérzetnek, és ez nem a legjobb helyzet.

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.


Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Ne erőltess semmit ezen a hétvégén, mert a párod könnyedén kiakadhat, ha nagyon befolyásolni akarod. Hagyd, hogy férfinak érezhesse magát melletted, és hogy meghozhassa a saját döntéseit. Azt azonban ne hagyd, hogy elaludjon melletted szombat este! Úgy tűnik, hogy a romantikus együttléteket és az erotikát megint neked kell erőltetned, de ezúttal elég lesz néhány simogatás és egy kacér mosoly ahhoz, hogy ő is megérezze, mi lenne a legjobb szombat esti elfoglaltság kettőtök számára!

Ha csak keresed a szerelmet: Egy régi szerelmeddel könnyedén összegabalyodhattok a hétvégén. Összegabalyodni – ez a szó sok mindent kifejezhet: benne van a testiség, benne van a véletlen, benne van az akaratlanság, és az is, hogy az események kicsúszhatnak az irányításotok alól. És azt is kifejezi ez a szó, hogy itt nemcsak a testetekről van szó, könnyen lehet, hogy a sorsotok most ismét együtt halad majd egy darabon, de nem lesz minden gubanctól mentes a helyzet.

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Te a változatosságot kedveled, a párod viszont az állandóság híve. Esetleg te vagy az, aki a legszívesebben minden hétvégén ugyanazt csinálná, és ő az, aki képtelen a fenekén maradni. Mindegy, melyikőtök ragaszkodna az állandósághoz, de neki kell engednie. Most az lenne a legjobb, ha olyasmit csinálnátok, amit még sohasem. Vigyetek új és friss energiákat a kapcsolatotokba. Fontos, hogy most nyíltan beszéljetek a szexről!

Ha csak keresed a szerelmet: Van benned némi romantikus elképzelés arról, hogy hogyan induljon egy kapcsolat. Legyen villámcsapásszerű érzelem, szóljanak a fanfárok, és tűzijáték robbanjon az égen, miközben a fiú azonnal kérje meg a kezedet a bemutatkozás után. Egy lányregényben talán így is lenne, de ez az élet. Itt a szerelmek gyakran egy beszélgetéssel, egy barátsággal vagy hónapokig tartó levelezgetéssel kezdődnek – ezt tartsd észben a hétvégén!

Vasárnapi mantrád segít a pozitív gondolkodásban, a mai angyalkártya pedig boldogabbá tesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top