nlc.hu
Aktuális
Vannak még facér férfiak!

Vannak még facér férfiak!

Egyre több társra, komoly kapcsolatra vágyó, független férfi ír lapunknak, s remélik, az igazi, nagy szerelmet a Nõk Lapja segítségével lelik majd meg.

Miként ígértük, ebben a rovatban nekik próbálunk segíteni. Továbbra is várjuk a párkereső, tartós kapcsolatra vágyó férfiak fényképes leveleit!





A szövegemmel hódítok

A harminckét éves Porga Ferenc kilenc évvel ezelőtt költözött a tolna megyei Regölybe, mivel itt tudott elhelyezkedni történelem-földrajz szakos tanárként. Azóta már ő a helyi Esterházy József Általános Iskola igazgatója.

Saját bevallása szerint hódítani nem a külsejével, hanem a szövegével szokott. “A külső is fontos, a legtöbben a megjelenés alapján választanak, de ez csak az első lépés. Valójában minden beszélgetés közben dől el.” – mondja. Azt még hozzáteszi: a külsőségek közül az arc és a haj a legfontosabb. A hosszú hajat nagyon kedveli, de a festett hajszínt kevésbé. Az ideális barátnő kedves, mosolygós, szellemileg is társ. Ám azt nem tartaná szerencsésnek, ha választottja is tanár lenne.
Feri nem nevezné magát hangulatembernek, de kicsit magának való, akit nehéz kiszakítani saját világából. A hazugságot, a képmutatást nem viseli el, úgy véli, a jó kapcsolat titka az őszinteség. Összeveszni szinte lehetetlen vele, annyira türelmes. Az eddigi kapcsolatainak többsége szakítás után barátságként folytatódott.

A munka mellett a történelem, a sport és a természetjárás tölti ki a fiatal igazgató napjait, aki főleg a csapatatjátékokat kedveli, különösen a futballt. Ő a helyi ifjúsági focicsapat edzője. A 193 centiméter magas fiút nem zavarja, ha párja nála jóval alacsonyabb, feltéve, ha a lányt sem bántja a különbség.

Vidéken képzeli el az életét, lehetőleg itt Regölyben. Annyira megszerette lakhelyét, hogy már-már szülőfalujának tekinti. Nem akar nagyvárosba költözni, de azért jó néha kiruccanni, időnként moziba menni, vagy Budapesten meccset nézni. Ezért reméli, hogy a barátnője nem lesz otthonülő típus.
Feri nem szeret levelezgetni, elsősorban telefonszámos vagy e-mail címes jelentkezéseket vár.





Néha szentimentálisnak tartanak


Patkós Gábor hatvan éves, jó kedélyű, fiatalos, vidám ember. Budapesttől negyven kilométerre, Tápióságon él, ahol leginkább kertjének ápolásával foglalatoskodik. Szereti a virágokat, az állatokat, kutyája Rozika, épp a napokban lett édesanya.
Gábor sokat olvas, kedveli a tudományos-ismeretterjesztő filmeket, gyakran jár színházba. Nyugdíjazását megelőzően vendéglátósként dolgozott, a barátkozás, kapcsolatteremtés sosem okozott neki problémát. Szabadidejében szívesen tevékenykedik a ház körül, barkácsolgat. Otthonában az összes felújítási munkát saját kezűleg végezte el, sőt még a bútorokat is maga tervezte, kivitelezte.
Imád utazgatni, mint mondja nem ismer lehetetlent. Ha épp ahhoz van kedve egészen Pozsonyig vagy Bécsig is elautózik egy finom ebéd kedvéért. A távolság nem jelenthet akadályt.

Hisz az asztrológiában, érdeklik az okkult tudományok, saját csillagjegyét tekintve Rák. Talán ezért is annyira családcentrikus, érzelmes, férfiú, a nők szerint néha túl szentimentális. Ám ezt egyáltalán nem bánja, inkább örül neki, nem tagadja, hogy a szerelemben mindig is lobbanékony és szenvedélyes volt.

Válása óta egyedül él, gyermekei felnőttek, önállóak, de hatéves kisunokája gyakran meglátogatja. Gábor hosszú távra szeretne társat, szándékai komolyak. A keresett hölgy legyen sportos, energikus, fiatalos, kedvelje a természetet, az utazást. Mellőzze a káros szenvedélyeket, és ne akarja párját mindenáron megváltoztatni

Levélcímünk: 1554 Bp. Pf.: 64. Kérjük, a borítékra írják rá: “Vannak még facér férfiak!”. E-mail cím: e.balogh@sanomabp.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top