nlc.hu
Aktuális
Locsolók, kíméljetek! – II. rész

Locsolók, kíméljetek! – II. rész

Botond, a megmentő

8:30

A távolból egy hatalmas nyúl kezdett ugrálni felém. Rögtön megismertem, ő az, a Húsvéti. És csörgött is. Megtudakoltam, miért utánozza a mobilom hangját? Ez a mobilom! Félálomban vettem fel a készüléket. A vonalban Petra magyarázott kétségbeesetten. Tompult agyamhoz a következő szófoszlányok jutottak el: kocsi, kövér, törpe, kopasz, kölni, fürdő, alkohol. Kicsit még a tegnapi pezsgőzés hatása alatt, a következőképpen értelmeztem az elhangzottakat: azonnal vágjam kocsiba magam, és mentsem meg őt, mivel csúnya, kövér, kopasz törpék szállták meg a fürdőszobáját, és alkoholt követelnek tőle. Gondoltam, ez biztosan nem így van, de azonnal a megmentésére siettem.

17:45

Kínos kudarcba fulladt a lányszöktetés. A ház előtt összefutottam Petra szüleivel. Közös erővel meggyőztük Petrát, hogy nem lesz olyan rossz egy kis piknik. Ráadásul évek óta most gyűlt össze először az egész család, az összes nagynéni, unokatesók, és mind az összes Paárok. Mondanom sem kell, hogy Petra egyáltalán nem élvezte a túrát, sőt, kézzel-lábbal tiltakozott ellene, arra hivatkozva, hogy neki engem kellene elkísérnie locsolni, AIDS-tesztre, vagy egyszerűen csak haza, hogy kitakarítsa agglegénylakásomat. Persze, ezt senki sem hitte el, én pedig kifejezetten jól éreztem magam, mert kiderült, hogy a rokonságban akadnak értelmes emberek is. Néhány nagynéni állandóan a szingliség mibenlétét tudakolta, különösen Jutka néni, aki az AIDS-tesztes poén után csak egyszer merészkedett a közelembe, hogy megtudja, vajon antibiotikum, vagy vitaminkúra javallott-e szingliség ellen? Arra külön büszke vagyok, hogy nekem sikerült egyedül meglocsolnom Petrát, lesből lecsapva, igaz, a bokám a bosszúrúgástól még kissé sajog.

(Szingli lányok! Balogh Edina és Fejős Éva továbbra is várja leveleiteket (1554 Bp., Pf.: 64.)! Kérjük, a borítékra írjátok rá: “Szingli Szalon”! Az e-maileket a következő címre küldjétek: e.fejos@sanomabp.hu!)

Húsvéti parfümtippek pasiknak

Ha valaki igazán lehengerlő akar lenni, akkor szakítson a hagyományokkal, és ne locsolkodjon, inkább ajándékozzon parfümöt szíve hölgyének, a többit bízza a lányokra, hadd öntözzék kedvükre magukat! Könnyítésül néhány tipp, kinek milyen illat áll jól:

•  Ha a hölgy szelíd, nagy, barna őzikeszemekkel és réveteg tekintettel, ajánlatunk Chanel Cocco Mademoiselle.

•  Ha a menyecske latinosan tüzes, érzékien szexis, talán egy kicsit túlfűtött is, akkor neki találták ki az Hugo Deep Redet.

• Szende szőkéknek, porcelán bőrrel és légies termettel ideális Dolce & Gabbana Light Blue-ja.

•  A vad vampoknak és festett szőkéknek szinte mindig bejön Givenchy My Couture-je.

•  Energikus vörösök, feltűnő jelenségek kedvence lehet Donna Karan DKNY.

•  “Megközelíthetetlen jégcsapok” felengedéséhez elengedhetetlen Thierry Mugler Angelje.

Élőben a Nők Lapja Szingli Klub!

Már nagyon sokan várták, s végre megalakult a Szingli Klubunk. Azok az egyedülálló lányok, akik szeretnének részt venni első rendezvényünkön, hívják szerkesztőségünkben Balogh Edinát e héten csütörtökön, 15 és 18 óra között, a 437-1576-os számon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top