nlc.hu
Aktuális
Páratlan masszõr

Páratlan masszõr

Péterrel egy hónapja randizgatunk, és ma estére meghívott magához vacsorára. Azt ígérte, fõzni õ fog, de cserébe nekem is fel kell ajánlanom valamit.




Próbálkoztam egy üveg borral, adótanácsadással és egy béltükrözés átvállalásával is, de egyiket sem fogadta el. Kínomban kinyögtem egy extra masszázs-javaslatát, erre persze azonnal vevő volt.

Igen, igen, ma talán megtörténik! Nem is lehetne jobb nap arra, hogy egy bimbózó kapcsolat szárba szökkenjen végre, hogy két fiatal mélyen egymás szemébe nézzen és elragadja őket a tavasz… Bár be kell valljam, nem vagyok egy masszőrnő-típus, az alapokon kívül – láttam már ilyet – fogalmam sincs, hogy kell igazán jól csinálni. Segítség ebédidőben érkezett: felkészült, egymás szavába vágó barátnőktől. “Súlyzózz kicsit a karodra, hogy jó erős legyél!” “Meg ne próbáld, a puha érintés a titka az egésznek, nem szabad, hogy fájjon neki.” “Szerezz be egy isteni illatú olajat, attól teljesen kész lesz.” Száguldoztak az információk a fejemben, meg én is a városban egész nap, így alig maradt fél órám a készülődésre, és máris ott álltam Péter lakásának ajtajában.

Remek kaja, kellemes beszélgetés, de egyszer csak sort kellett kerítenem “ajándékom” átadására. Egész este a masszázs apró trükkjeit próbáltam szerves egésszé rendezni magamban. Abban biztos voltam, hogy valami olajra szükségem lesz, lázasan kutattam utána a lakásban. Bingó, az előszobában, gyönyörű üvegben, kellemes illatú kence – milyen előrelátó ez a drága ember. Az izmos férfihát már várt rám. Romantika, indul!

Épp kezdtem belelendülni, amikor az alany, égető fájdalomra panaszkodott. Gondoltam, túl keményen csinálom, teszek rá még egy adagot ebből a löttyből, és csak elsimítgatom. Erre szegény Péternek piros kiütések jelentek meg a hátán, amik pár perc alatt egyre nagyobbak és sötétebbek lettek. Allergia! “Mit kentél rám, te őrült nőszemély?” – kérdezte és kitépte a kezemből az üveget, amiről kiderült, hogy távol-keleti, ajándékba kapott ételízesítő, összetétele számunkra kibogózhatatlan. Irány az autó és az ügyelet, ahol lemosták, lekezelték, már csak engem kellett felmosni az elrontott randi után. Sokkolva ültem le otthon a konyhában, amikor csipogott a telefonom. SMS Pétertől: “Próbáljuk ki holnap az adótanácsadással is!” Hurrá!

Varázsoljuk el pasinkat egy finom masszázzsal!

•  A masszázshoz biztosítsunk megfelelő környezetet, zárjuk ki a külvilágot, kapcsoljuk ki a telefonokat, nyugodt, kellemes hőmérsékletű szobában lássunk hozzá.

•  Azt ugye mondani sem kell, hogy a lehető legszexisebb fehérneműnkben álljunk neki a partnerünket elkápráztató művelethez!

•  Fő a nyugalom, legalábbis a masszázs kezdetekor, elsődleges célunk az ellazulás elérése legyen – ezt halk zenével, jázmin, vagy gyümölcs illatú füstölővel, illatgyertyával elősegíthetjük. Ha jól csináljuk, az izgalom szépen fokozatosan felváltja a relaxálást!

• Használjunk masszázs olajat, nem árt, ha előtte langyosra melegítjük, így a benne lévő aromák még intenzívebben érezhetőek, és serkentik a vágyat.

•  A masszázs célja, hogy csak és kizárólag partnerünkre koncentráljunk, kényeztessük. Jobb, ha erős fogások helyett gyöngéd simogatásokkal halmozzuk el szerelmünket, nem feledkezve meg egyetlen porcikájáról sem!

• Ne álljunk ellen, ha partnerünk felajánlja, hogy ő is szeretne minket megmasszírozni. Ez a tapasztalatok szerint jóval rövidebb ideig tart majd…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top