Aktuális

A Nagy Õ

Nagy Õ – mi lehet a titka annak, hogy van, aki megtalálja, van, aki pedig egy életen át keresi és kutatja? Elég-e a szerelem vagy szükség van némi pluszra ahhoz, hogy elmondhassuk: rátaláltunk az igazira? És ha rátaláltunk, vajon honnan vesszük észre, hogy valóban õ az?

– Aki mellett nőnek érzem magam, akinek gyereket akarok szülni, akivel együtt szeretnék megöregedni, az a nagy Ő számomra – kezdi Szinetár Dóra színésznő. – Ez egy olyan férfi, akivel a nap huszonnégy órájában jó együtt lenni, akibe nem „csak” szerelmes vagyok, de a kapcsolatunk „működik” a hétköznapokban is. Aki tud lelkesíteni, aki támogatja az ambícióimat, akivel tudok beszélgetni a szakmámról, a munkámmal kapcsolatos gondjaimról.







Szinetár Dóra életében Bereczki Zoltán a második Nagy Ő
– És aki mellett biztonságban érzem magam – teszi hozzá Bereczki Zoltán színész, Dóra párja. Az első reggel, amikor együtt ébredtünk, rögtön tudtam, hogy vele szeretném megosztani az életem. Nyugalom és szeretet vesz körül, ha vele vagyok – ezt semmi nem helyettesítheti.

– Fontos volt, hogy Zolit elfogadja a kisfiam, Marci is. Ugyan az apukája, Lőcsey Jenő koreográfus szintén rendelkezett a nagy Ő minden tulajdonságával, valamiért mégsem sikerült a házasságunk, elváltunk. Erre nincs recept. Vagy összejön, vagy nem.

– Dórival a Madách Színházban, a Nyomorultak című előadás próbáin ismerkedtünk meg – folytatja Zoltán. Ő Eponine-t játszotta, szerepe szerint halálosan szerelmes volt belém, azaz Mariusba, akinek viszont másért dobogott a szíve. Amikor színpadon kívül, először felvállaltuk egymás előtt a valódi érzelmeinket, fogalmunk sem volt, mi lesz ebből. Nem terveztünk hosszútávra.

– Alapvetően elég különböző emberek vagyunk, mégis létrejött köztünk az összhang – mondja nevetve Dóri. A mindennapokban szerintem az a legfontosabb, hogy folyamatosan úgy érezzem, tennem kell azért, hogy megtartsam a párom, nem szabad elhanyagolnom sem őt, sem a kapcsolatunkat. Négy éve vagyunk együtt, most már tervezgetünk: esküvőt, gyerekeket. De mindezek előtt idén még biztosan a színházra koncentrálok. A Budapesti Operettszínházban novembertől próbáljuk a Rómeó és Júlia című musicalt, tehát én leszek a világirodalom legnagyobb női nagy Ő-je, Júlia. Bár, ez esetben nem Zoli lesz a Rómeóm, hanem Dolhai Attila, aki a Mozart! című tavalyi bemutatónkban, már szintén bevált nagy Ő-nek – persze, csak a színpadon!









Ádám Krisztina és Darányi András – a www.noklapja.hu internetes honlap, úgy tűnik, egyenes út a boldogsághoz
Nagy Ő – az internetről


Ádám Krisztina és Darányi András a Nők Lapja Cafén, internetes oldalunk társkeresőjének segítségével találtak egymásra. Az első levélváltás köztük még az év elején történt, szeptember huszadikán azonban már esküvő lesz.

– Igazából nem vágytam komoly kapcsolatra, inkább kíváncsiságból regisztráltattam magam a társkeresőben – emlékszik vissza a harminchat éves Krisztina, aki irodavezetőként dolgozik Budapesten. Akkoriban lett vége egy olyan „mindent felőrlő” típusú szerelemnek az életemben, amit úgy éreztem, még nem igazán hevertem ki. Nem gondoltam volna, hogy az interneten fogom megtalálni életem párját. Jó néhányan írtak nekem, de egyikőjük sem keltette fel igazán az érdeklődésem. Aztán megkaptam András levelét. Csak pár sort írt, de megfogott vele. A második levélváltás után már úgy éreztem ez több, mint egy egyszerű e-mail barátság. Nem telt el egy hét, és megtörtént az első randink. Nagyon romantikus volt, egy hangulatos kis teázóban találkoztunk, végig beszélgettük az estét, aztán térdig érő hóban sétáltunk még órákon keresztül. Az első perctől fogva úgy éreztem, mintha régi ismerősök lennénk, utóbb kiderült András is így volt ezzel.

– Magától értetődővé vált az is, hogy összeházasodunk – folytatja a szerelmes fiatal lány. Az előző kapcsolataim merőben másak voltak, András is elvált már egyszer, neki is voltak tapasztalatai, de ilyesmit még ő sem érzett. Érdekes, hogy mielőtt megismerkedtem vele, már majdnem férjhez mentem, de valami azt súgta, nem ez az igazi, így az utolsó pillanatban meghátráltam. És milyen jó, hogy a megérzéseimre hallgattam! Mindig is hittem benne, hogy egyszer majd megtalálom a nagy Őt, és bár nem indult nagy szerelemnek a kapcsolatunk Andrással, biztosan tudom, hogy nekem ő jelenti az igazit.

Alig nyolc hónapja vagyunk együtt, de tudjuk, hogyan szeretnénk élni az elkövetkező negyven, ötven évben. Az esküvő után beköltözünk a kis házunkba és hozzálátunk a családalapításhoz.

A Nagy Ő – II. rész >>





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top