Aktuális

Mire jó az aurafotó? – II. rész





Energiatérkép

Éva jellemzését meglepőnek találtam. Meglepett, hogy az adatokból így kirajzolódott a belső személyiségem, a lényegre tapintott, és olyan rejtett képességekre is felhívta a figyelmemet, amelyekről eddig nem tudtam.

– A lila-levendula-fehér ritkán előforduló kombináció, de az aurák a szivárvány bármely színében pompázhatnak. Vannak például sárgák, zöldek, de lehetnek kevertek is, mondjuk sárga, zöld, lilák, és mindegyik külön személyiségtípust alkot – magyarázza Éva.

– De ez a program ennél sokkal többet tud. Egy sablonos emberi alakra rávetíti azt is, hogy a hét csakra, vagyis energiaközpont lentről, a gyökércsakrától (vörös) a fejtetőn lévő koronacsakráig (fehér) milyen energiabedobással dolgozik éppen. Az energiával túlságosan telített, vagy ellenkezőleg, az energiahiányos csakra egyaránt utalhat konkrét testi-lelki problémákra.
Általában kettő, vagy annál több szín jelenik meg az aurában. A köldöktájékon megjelenő szín az, amelyik viszonylag állandó, ez határozza meg, hogy alapvetően milyen személyiségek vagyunk. Érdekes, hogy sokszor épp azok a kedvenc színeink, amelyek az auránkban előfordulnak.


– Én például szeretem a lila és a fehér színű ruhákat is. Jellemző, hogy azokhoz a színekhez vonzódunk, amelyek az egyéniségünket is meghatározzák? – kérdezem Évát.

– Igen. Az aura erősítésének egyik módja, hogy olyan színeket viselünk, mint a saját auraszínünk, ezáltal is harmonizáljuk a rezgéseinket. A legtöbb ember ösztönösen választja ki, hogy mely színekre van éppen szüksége, és aszerint öltözik.

– Mi mindent árul el az elmondottakon kívül egy hozzáértőnek az aurafotó?

– Mivel az aura megmutatja szellemi, fizikai és lelkiállapotunkat, ezért nagyon sok információt hordoz. Megtudhatjuk, milyen rejtett képességeink vannak, milyen betegségekre vagyunk fogékonyak, a párkapcsolatban milyen típusú ember illik hozzánk – hogy csak néhány példát említsek.

– Az aurafotó-elemzés gyarapítja az önismeretet, hiszen rengeteg újat megtudunk önmagunkról. Innen hogy lehet egyedül továbblépni, fejlődni?

– Az aurafotó elkészítését elemzés követi. Ennek során igyekszünk konkrét tanácsokat adni, segítünk megtalálni a hozzánk fordulónak a megfelelő módot arra, hogy boldogabb, egészségesebb életet élhessen.

– Az eddig készített – gondolom, több ezer – eset közül melyek voltak a legérdekesebb, legkülönlegesebb aurafotók?

– Tanulságos volt például a szupermaratoni versenyen a sportolók aurája. Mérhető volt, hogy kinek milyen erőtartalékai vannak még, valamint az is, hogy az illető számára mennyire megterhelő a verseny – fizikailag és szellemileg egyaránt.

– Tapasztalatai szerint, milyen haszna van még az aurafotóknak?

– A grafikonok megmutatják, milyen az illető pillanatnyi érzelmi állapota, mérhető a stressz és a bennünk áramló energiák. A test egyes részeiben a rezgések nagyon eltérőek lehetnek, és ebből következtethetünk egy adott helyen megjelenő problémára már akkor, amikor fizikai síkon még nem jelent meg a betegség. Ilyenkor azt tanácsoljuk, forduljanak orvoshoz, hogy megelőzzék a bajt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top