Aktuális

A Nők lapja Café új közösségi olvasója

A Nők lapja Café közösségi olvasó egy, a Facebook közösségi oldal által létrehozott alkalmazás. Segítségével megnézheted, hogy mely cikkeinket olvassák ismerőseid.

Az alkalmazásról

 

Használatához kattints  a bejelentkezés gombra a jobb oldali dobozban, majd engedélyezd az alkalmazást. Ettől kezdve, ha ellátogatsz az nlcafe.hu oldalra, máris láthatod, hogy barátaid mely cikkeinket olvasták el oldalunkon. Emellett a facebookos üzenőfaladon is megjelennek azon ismerőseid által ajánlott cikkek, akik szintén használják az nlcafe.hu közösségi olvasóját.

Amennyiben nem akarsz minden cikkről értesítést küldeni a barátaidnak A közösségi olvasó dobozban be tudod állítani, hogy a közösségi funkció ne küldjön üzenetet a Facebooknak. Kattints a neved alatt lévő kikapcsolás gombra az aktivitás szüneteltetéséhez, ekkor a kikapcsolás helyett aktiválás jelenik meg. A beállítás a teljes oldalra érvényes, azonban ha több böngészőt, vagy más-más számítógépet használsz, ott is be kell állítani a kívánt állapotot.

A dobozban egy-egy olvasott cikk utólagos törlésére is van lehetőség. Ehhez a cikklistában, a cikk címe mellett lévő x-re kell kattintanod.

Olvasási aktivitásaid kizárólag a Facebookra való bejelentkezéssel lépnek életbe, kizárólag ezen az alkalmazáson keresztül működnek. A személyes adatok későbbi módosítására, beállítások ellenőrzésére a Facebookon van lehetőség, ezen a linken: http://www.facebook.com/settings?tab=applications. Amennyiben a továbbiakban nem szeretnéd használni az alkalmazást, látogass el a Facebook alkalmazások személyes beállításra. Itt visszavonhatod az alkalmazás működésére vonatkozó korábbi felhatalmazást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top