Aktuális

Beperelte a feleségét, amiért csúnya

A férfi kártérítést követelt az asszonytól, mert eltitkolta előle, hogy a plasztikai műtétei előtt hogyan nézett ki.

A kínai Jian Feng valószínűleg soha nem tudta volna meg, hogy felesége nem a természetnek köszönheti vonzó arcvonásait, ha közös gyermekük az apja külsejét örökli. Amikor azonban a baba megszületett, a férfi döbbenten vette észre, hogy nem csupán nem hasonlít egyik szülőjére sem, de kimondottan csúnya is.

A feleség a plasztikák előtt és után
Rossz minőségű fotók jelentek meg arról, hogy
nézett ki a  feleség a plasztikák előtt és után

 

Feng először arra gyanakodott, hogy a felesége megcsalta őt, és a gyerek a szeretőre ütött. Az asszony azonban ekkor bevallotta neki, hogy a baba bizony rá hasonlít, vagyis arra, ahogy eredetileg kinézett. A nő ugyanis még azelőtt, hogy megismerte volna Fenget, plasztikai műtétek sorozatán esett át, melyek során megszépítették eredetileg valóban csúnyácska arcát.

A dühös férj azonnal beadta a válókeresetet és beperelte a feleségét azért is, mert átverte őt. A bíróság a férfinak adott igazat, és 26 millió forintnak megfelelő összegű kártérítést ítélt meg neki. Azt, hogy a gyereket melyik szülőnek ítélték, nem hozták nyilvánosságra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top