Aktuális

Újpest-Fradi: ezt üzente Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt

A Ferencváros 2-1-re győzött Újpesten szombat este a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában. Ezzel klubtörténeti jelentőségű rajtot produkált a bajnokságban. A mérkőzés azonban balhéval zárult: a rendőrség 8 szurkolót előállított. Az újpesti polgármester és egyben Újpest-szurkoló Wintermantel Zsolt reagált a történetekre a Facebook-oldalán.

Történelmi rajtot produkált a Ferencváros az Újpest elleni győzelemmel. A zöld-fehérek egygólos hátrányból fordítva 2-1-re nyertek a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában. Az FTC az előző idényt is hozzászámítva immár legutóbbi 28 bajnoki találkozóján nem kapott ki.

Az FTC az előző idényt is hozzászámítva immár legutóbbi 28 bajnoki találkozóján nem kapott ki, győzelmi szériája pedig 11 mérkőzés óta tart.
A Ferencváros szurkolóinak egy csoportja a Szusza-stadionnál – MTI Fotó: Marjai János

Újpest-Fradi: balhé a meccs után

Nyolc embert állított elő a rendőrség az Újpest-Ferencváros labdarúgó-mérkőzés, valamint az ennek kapcsán meghirdetett szurkolói demonstráció rendőri biztosítása során vasárnapra virradó éjszaka. Hét embert garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, egy embert pedig pirotechnikai eszközzel való visszaélés szabálysértés elkövetése miatt állítottak elő a rendőrök. Két sérült férfihez mentőt hívtak a Készenléti Rendőrség munkatársai.

A Ferencváros szurkolóinak egy csoportja, az ultrák ünnepelnek, miután csapatuk 2-1-re legyőzte az Újpest csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott mérkőzésen 2015. szeptember 12-én.
Ünnepelnek az ultrák, miután csapatuk 2-1-re legyőzte az Újpest csapatát – MTI Fotó: Marjai János

Megszólalt a újpesti polgármester

Az újpesti polgármester és lelkes Újpest-szurkoló Wintermantel Zsolt ezt üzente a közösségi oldalán:

Jegyezd vele az égreÖrök tanúságúl:Habár fölűl a gálya,S alúl a víznek árja,Azért a PÉNZ az úr!Szép volt fiúk, csak az Újpest!

Posted by Wintermantel Zsolt on Saturday, September 12, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top