Aktuális

Berlini merénylet: felvétel készült a terroristáról a támadás után – fotó

Egy mecset előtt állva készültek felvételek a berlini merénylet feltételezett elkövetőjéről, Anis Amriról.

Néhány órával a berlini merénylet után, keddre virradóra felvétel készült a támadás feltételezett elkövetőjéről egy berlini mecsetnél. Méghozzá annál a mecsetnél, melyet a Berlinben élő ISIS-esek mecseteként tartanak számon, és korábban már be is záratták. Egy nő szintén jelentkezett, aki látta a férfit aznap hajnalban a mecset előtt.

Berlini merénylet: felvétel készült a terroristáról a támadás után - fotó
rbb-online.de

A berlini merénylet elkövetésével a német rendőrség a tunéziai születésű, 24 éves Anis Amrit gyanúsítja miután a támadáskor használt kamion vezetőfülkéjében megtalálták az igazolványát. Korábban őrizetbe vettek már egy pakisztáni gyanúsítottat, ám nem sikerült igazolni, hogy ő követte volna el a tömeges gázolást, a kihallgatásával viszont értékes órák vesztek a nyomozásból.

Anis Amri ellen nyilvános körözés és százezer eurós nyomravezetői díj van érvényben. A német rendőrség viszont arra figyelmeztet, hogy erőszakot alkalmazhat, és fegyver lehet nála.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top