Aktuális

Folyóba fagyva találták meg a Sajószentpéterről eltűnt kislányt

A kislány a társaival játszott, majd délután 2 és 3 között ismeretlen helyre távozott. Azóta nem találják.

Eltűnt egy hétéves kislány Sajószentpéterről vasárnap – közölte a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság, ahova a gyermek édesanyja tett bejelentést. A nő azt mondta: kislánya a társaival játszott, majd 14:45 körül ismeretlen helyre távozott, és azóta sehol sem találják. A rendőrök nagy erőkkel keresik a gyermeket, ám a keresés eddig még nem vezetett eredményre.

A kislány 102 centiméter magas, vékony, haja sötétszőke, hullámos és vállig ér. Eltűnésekor fekete alapon fehér mintás pamut nadrágot, fekete színű, derékig érő kabátot és fehér színű sapkát viselt.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eltűnt gyermekkel kapcsolatban, hívja a 107-es vagy 112-es segélyhívót, vagy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a +36 46 514 506-os telefonszámon. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható +36 80-555-111-es Telefontanú számon.

Frissítés: 

Sötétedés után a kazincbarcikai hivatásos tűzoltók is bekapcsolódtak a kutatásba, hőkamerákkal és lámpákkal keresték a gyermeket a befagyott Sajó mindkét partján. Végül a folyó jégpáncélja alatt találtak rá a gyermekre, és bár azonnal feltörték a jeget és megkísérelték a gyermek újraélesztését, az életét már nem tudták megmenteni – adta hírül a katasztrófavédelem. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top