Aktuális

Ez történik ma, Shaquille O’Neal szülinapján

Budapesten hétfő reggel 06:16-kor kel fel a Nap, és 17:34-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

 2017. III. 6.

Ezen a napon:

1957-ben Ghána kikiáltja függetlenségét, elsőként az afrikai brit gyarmatok közül. 1972-ben Shaquille O’Neal születésnapja. 1984-ben Nagy-Britanniában elkezdődik a szénbányászok 12 hónapig tartó sztrájkja. 1991-ben terjedni kezd a Michelangelo számítógépvírus.

Ez történik ma, Shaquille O’Neal szülinapján

A nap mottója:

A sors nem mindennapi boldogságot adott nekünk ajándékba. Szeretni és tisztelni egymást – lásd be – nagyon ritka és boldog kombináció.

Ljudmilla Ulickaja

Névnap:

Március hatodika Inez, Aglent, Agnéta, Elvira, Felicita, Felicitász, Fridolin, Frodó, Kolett, Koletta, Koriolán és Perpétua napja.

Március hatodikán született:

Kiri Te Kanawa operaénekes, Shaquille O’Neal kosárlabdázó

Időjárás:

Sokfelé alakulhat ki eső, zápor. Az élénk délnyugati szél napközben északnyugatira fordul és még kedden és szerdán is marad a szeles idő. Délután 7 és 13 fok között alakul a hőmérséklet.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “Tudnod kell, hogy a döntés mindig a te kezedben vagy. Néha azt hiszed, néha úgy érzed, hogy mások átvállalják helyetted a döntéseket, de ez nem igaz.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top