Aktuális

A tengerbe temetik a magyar lányt, akit a szerelme lőtt agyon

Angol szerelme szerdán lőtte agyon a fiatal lányt az Afrikához tartozó Zöld-foki Köztársaságban. Egyelőre nem tudni, mi vezetett a gyilkossághoz.

A 42 éves brit orvos, Titus Bradley és a kolozsvári magyar lány azután jöttek össze, hogy a férfi elvált a feleségétől. A lány közeli rokonai és barátai szerint hatalmas szerelem volt az övék, minden létező idejüket együtt töltötték, sőt együtt is dolgoztak azon a brit klinikán, amit a férfi vezetett. A Borsnak nyilatkozó hozzátartozók nem értik, szerdán miért fordult az orvos szerelme ellen.

Mindenki úgy tudta, hogy boldogok együtt, senki nem gondolta, hogy Titus egyik nap pisztollyal támad majd Noémire, hogy nem sokkal később aztán magával is végezzen – írja a Bors. A lap úgy tudja, a pár azért élt az utóbbi időben az Afrikához tartozó Zöld-foki Köztársaságban, mert az orvos titokban átverte az angol társadalombiztosítási rendszert: közel 400 ezer fontot, átszámítva, 140 millió forintot sikkasztott, és menekülnie kellett.

A lány családja most arra gyűjt, hogy haza tudják szállíttatni Noémi holttestét. „Szeretnénk tiszteletben tartani az utolsó kívánságát. Az volt a végakarata, hogy halála után a testét hamvasszák el, majd a hamvakat szórják a tengerbe. Azonban először szeretnénk lehetőséget adni a gyászoló családnak és barátainak, hogy a szülővárosában, Kolozsváron is elbúcsúzhassanak tőle” – mondta egyik barátja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top