Aktuális

Tévedésből majdnem agyonverték

Életveszélyes fejsérülést szenvedett, mert tévesen azt feltételezték róla, hogy táskát lopott.

A 34 éves fóti férfi, F. Attila kis híján megölte ismerősét egy táska miatt, ezért életveszélyt okozó testi sértés miatt kell felelnie – írja a police.hu

Október 22-én ismerkedett meg a sértettel egy erzsébetvárosi sörözőben, majd másnap azzal hívta fel, hogy a sörözőben eltűnt a táskája, és úgy gondolja, azt újdonsült barátja vitte el. A két férfi végül, hogy tisztázzák a történteket, találkozott egymással, ekkor azonban Attila ököllel többször megütötte a sértettet. Később, miután visszamentek a sörözőbe, kiderült, hogy Attila gyanúja valótlan volt, és táskáját nem az összevert sértett vitte el.

Képünk illusztráció

A bántalmazó végül bocsánatot kért viselkedéséért, és mindketten távoztak a vendéglátóhelyről. A sértett, miután hazament, rosszul lett, és már csak a kórházban, az orvosi vizsgálatokat követően derült ki, hogy sérülése életveszélyes.

F. Attilát a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai egy újpesti lakásban fogták el. Őrizetbe vették, és kérték a letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top