Aktuális

Félmillió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki a Tóthkomlóson talált halott csecsemő ügyében

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai emberölés miatt nyomoznak, a lakosság segítségével próbálják megtalálni az anyát.

Ahogy arról az nlc.hu is beszámolt, halott csecsemőt találtak Tóthkomlóson. A Police.hu híre szerint a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendőrségre 2019. október 26-án 17 óra 30 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy lakatlan családi ház előtti bozótos területen egy halott csecsemőt találtak. Az újszülöttet ruhába és plédbe csavarták, majd egy nejlonzacskóba tették a testét. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható plédet, vagy a ruhát, tegyen bejelentést. Azok jelentkezését is várják, akik bármilyen információval rendelkeznek az üggyel kapcsolatban. A bejelentők adatait bizalmasan kezelik, a főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben.

Fotók: Police.hu

Bejelentést a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: 66/523-700) lehet tenni, de a 112-es segélyhívón és a „Telefontanú” 06/80 555-111-es számán is a nap 24 órájában fogadják a hívásokat.

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top