nlc.hu
Aktuális

Texasban egy 3 éves kisfiú lelőtte a 8 hónapos öccsét

Texasban egy 3 éves kisfiú lelőtte a 8 hónapos öccsét

A gyerek megtalálta a család fegyverét, amellyel aztán hasba lőtte a csecsemőt. A tragédia idején négy felnőtt is volt a házban, akik a fegyverzajra lettek figyelmesek.
fegyver, gyerek, halál

Lelőtte nyolc hónapos öccsét egy három éves kisfiú a texasi Houstonban – adott hírt az esetről az RTL Klub Híradója. A gyerek megtalálta a család fegyverét, amellyel aztán hasba lőtte a csecsemőt. A tragédia idején négy felnőtt is volt a házban, akik a fegyverzajra lettek figyelmesek. A kicsit a család azonnal kórházba vitte, de már nem lehetett megmenteni az életét. Azt még nem tudni, vádat emelnek-e a szülők ellen. A dráma után a rendőrség arra hívta fel a szülők figyelmét, hogy mindig jól zárják el a fegyvereket a gyerekek elől.

A dráma után a rendőrség arra hívta fel a figyelmet, hogy a szülők mindig jól zárják el otthon a lőfegyvereket. Nem ritka ugyanis, hogy Amerikában hasonló tragédiák történnek, ahol az állampolgárok viszonylag egyszerűen, akár a hétvégi nagybevásárlás mellé is beszerezhetnek egy új pisztolyt, puskát vagy épp egy nagy adag lőszert.

Fotó: Pexels

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top