nlc.hu
Aktuális

Fordulat Homonnay Gergely ügyében

Az olasz hatóságok büntetőeljárásban vizsgálják Homonnay Gergely halálát

Egyelőre ez az, ami biztos az üggyel kapcsolatban.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, holtan találták Rómában Homonnay Gergelyt január elsején. A Bananon nevű lap szerint a rendőrség a helyszínen kábítószergyanús anyagokat talált. Az író halálát vélhetően a szív és a keringés leállása okozta. Homonnay ügyvédje egyből Rómába utazott, pár napig ott is tartózkodott, magához vette Erzsi macskát, ám a hatóságok egyelőre őt sem tájékoztatták az ügy részleteiről, ő pedig megkért mindenkit, hogy tartózkodjanak az összeesküvés-elméletektől.

A Telex megkereste az olasz hatóságot, akik a következőt írták válaszként:

Az üggyel kapcsolatos tájékoztatás iránti kérelmére hivatkozva közöljük, hogy a Hivatal a kért információkat nem tudja megadni, mivel a kérdéses büntetőeljárás jelenleg még nyomozati titoktartás alá tartozik.

Egyelőre tehát nem adnak ki információt, viszont azt elárulták, hogy büntetőeljárás keretein belül vizsgálják az ügyet. Ez sok kérdést vet fel, de úgy néz ki, még semmi nem biztos, így nem tájékoztatják a nyilvánosságot az ügy menetéről.

Homonnay Gergely

Újabb részletek Homonnay Gergely haláláról (Fotó: Facebook/Homonnay Gergely)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top