nlc.hu
Aktuális

A VV Fanni megölésével vádolt férfi személyisége

Ilyen a személyisége VV Fanni megölésével vádolt férfinek szakértő szerint

A büntetőügy csütörtöki tárgyalásán ismertették a VV Fanni megölésével vádolt férfi személyiségelemzését, a szakértő szerint szexuális elhajlás és nem megfelelő agressziókezelés mutatható ki a férfinél.

Csütörtökön folytatódott Novozánszki Fanni ügye a Fővárosi Törvényszéken. Újra bíróság elé állt a férfi, akit nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettével vádolnak az egykori valóságshow-szereplő eltűnése kapcsán.

A több mint hat órán át tartó tárgyaláson több tanút is meghallgattak, és ismertették a vádlott B. László személyiségelemzését is – írja a Telex.

Ilyen a személyisége VV Fanni megölésével vádolt férfinek szakértő szerint

A VV Fanni megölésével vádolt férfi személyiségelemzését is ismertették a tárgyaláson (Fotó: smagpictures.com)

A szakvélemény szerint a férfi:

  • aktív, lendületes, határozott életvezetésű ember;
  • kifejezetten beszűkült, indulatvezérelt személy;
  • alkalmazkodási, beilleszkedési zavar jeleit mutatja;
  • indulat- és agressziókezelése nem megfelelő;
  • markáns szexuális deviáció (elhajlást) mutatható ki nála, ami feltételezheti a cselekmény szexuális motivációját;
  • elhallgatott információk a háttérben észlelhetők nála.

A bíró ismertette azt az érdekes részletet is, hogy B. László telekocsizott, és az általa fuvarozott emberek legtöbbje különösen pontosnak értékelte. VV Fanni eltűnésekor azonban kétórás késéssel vette fel az utasát.

A tárgyaláson szó volt arról is, hogy az 51-es főúton, Szalkszentmárton közelében egy térfigyelő kamera rögzítette, hogy egy olyan autó, mint amilyet B. László bérelt Fanni eltűnésének napjaiban, oda és vissza is elhajt. A felvételen azonban nem látszik az autó rendszáma, a vádlott pedig azt állította, hogy nem az általa bérelt autó volt. A kocsit egyébként csak egy nappal később vissza vitte a kölcsönzőbe, ahol az autó belsejét kitisztították, és vérszerű foltot találtak. B. László szerint húst vett, és annak a leve folyhatott ki.

A bíróság vizsgálta azt is, hogy lehet-e vagyoni haszonszerzés az indítékok között. A prostituáltként dolgozó Fanni napi 100-200 ezer forintot keresett, olykor 300-at is. Egy hónap alatt több mint kétmillió forint bevétele volt. Ezzel szemben B. László több számláján is tartozásokat halmozott fel.

A büntetőügyben március második felében lesznek a perbeszédek, és várhatóan április második felében lesz ítélethirdetés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top