nlc.hu
Aktuális

VV Fanni édesanyja nem kéri a lefoglalt milliókat

VV Fanni édesanyja nem kéri a lánya lakásán lefoglalt milliókat

Novozánszki Fanni édesanyja nem akarja átvenni a házkutatás során lefoglalt 4,9 millió forintot.
Novozánszki Fanni

Tavasszal a bíróság várhatóan ítéletet fog hozni Novozánszki Fanni megölésének évek óta húzódó ügyében. A nyomozás során lefoglalt értékeket a rendőrség a napokban szolgáltatja vissza a jogos tulajdonosaiknak.

A lefoglalt tárgyak között van összesen 4,9 millió forintnak megfelelő készpénz – euró, svájci frank, amerikai dollár és magyar forint vegyesen –, amit Fanni lakásában találtak a helyszínelők a lány eltűnése után.

A Bors úgy tudja, az eddig bűnügyi letétben lévő összeg hamarosan a Novozánszki családhoz mint sértetti jogutódhoz kerül, aminek egyáltalán nem örül a família. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője azt mondta, Fanni édesanyja nem jelentkezett a pénzért eddig sem, és most sem tudja elképzelni, hogy mit kezdjen vele.

„Ennek ellenére is át kell venniük, hiszen őket illeti. Gondoljunk csak bele: milyen pénz az? Bár bírósági ítélet még nincs, de minden jel arra mutat, hogy az volt az indíték arra, hogy B. László a lakására menjen, hogy elkérje, elvegye Fannitól. Aztán elfajultak a dolgok. A lány édesanyja bármit venne belőle, az mindig az eltűnt lányára emlékeztetné” – mondta az ügyvéd.

(Kiemelt kép: Valter Berecz/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top