nlc.hu
Aktuális

Csatornába esett kutyát mentett két diák

Diákok mentették ki a bajba jutott kutyát a csatornából

Az igazi hősök közöttünk élnek.
Bajba jutott kutya a vízben

Két fiatal éppen hazafelé sétált az angliai Manchester utcáin, amikor egy férfira lettek figyelmesek, aki a vízbe esett kutyájának a pórázát tartotta. A srácok számára nem is volt kérdés, hogy azonnal segítenek, néhány járókelővel együtt akcióba lendültek, hogy kimentsék a kutyát az Ancoats-csatornából. 

Ben Camphor, az egyik tanuló szerint teljes volt a pánik, de mint kutyatulajdonos, tudta, hogy segítenie kell, ezért levette a pulóverét, majd – mivel ő volt a legmagasabb – az összegyűlt tömeg fejjel lefelé belógatta őt a csatorna fölé, hogy elérje Sumakot, aki kétségbeesetten kapaszkodott mancsaival a falba. Camphornak sikerült elkapnia a kutya nyakörvét, a többiek pedig gyorsan felhúzták őket, így Sumak végül egyesülhetett a gazdájával, amit kitörő tapsvihar fogadott.

Az egyik szemfüles járókelő videóra vette az esetet, és megosztotta a Twitteren, ahol több mint 75 ezer lájk érkezett rá. A két srácot hősnek kiáltották ki a platformon, amit Jack Spencer Furmston, a másik diák csak annyival reagált le, hogy csak azt tették, amit bárki más is tett volna. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top