nlc.hu
Aktuális

Kammerer Zoltán Göd polgármestere lenne

Indul a gödi polgármester-választáson Kammerer Zoltán

A háromszoros világbajnok maga is a településen nőtt fel.
Kammerer Zoltán a Farm VIP 2-ben

A háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Kammerer Zoltán bejelentette, hogy független jelöltként elindul a gödi polgármester-választáson – írta meg a Telex.

Az exsportoló a nemrég létrehozott Instagram oldalán közölte a hírt. „Le kell zárni a kudarcos múltat, változásra van szükség! Lendületbe kell hozni Gödöt. Eddig azért küzdöttem, hogy Magyarországnak dicsőséget szerezzek, most azért fogok dolgozni, hogy Göd is egy győztes város legyen. Irány a dobogó teteje, hajrá Göd!” – írta.

Kammerernek egyébként komoly kötődése von Gödhöz, bár Vácon született, kisgyerekként költözött át a családjával a településre, ahol a sportkarrierjét is kezdte. Három világbajnoki címe mellett a 2000-es sydney-i olimpián K2 500 méteren, valamint a kajaknégyes tagjaként is aranyérmet nyert, a 2004-es athéni olimpián szintén a kajaknégyes tagjaként állt a dobogó legfelső fokára. A sportoló tavaly jelentette be, hogy visszavonul a versenyzéstől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top