nlc.hu
Sztárok

Kisétált az interjújáról Kammerer Zoltán

Kiviharzott az első polgármesteri interjújáról Kammerer Zoltán – videó

Otthagyta a stábot az új gödi polgármester.

Kammerer Zoltán, Göd frissen megválasztott polgármestere felállt és otthagyta az ATV stábját, amiért az akkumulátorgyárhoz való hozzáállásáról faggatták – írja a Telex. Az ATV a Facebook-oldalán tette közzétette az interjú vágatlan verzióját, amiben Balogh Judit kérdezte a sportolóból lett polgármestert.

Kammerer Zoltán

Kammerer Zoltán, Göd új polgármestere – Fotó: MTI/Kovács Tamás

Amikor a gödi akkumulátorgyárra terelődött a beszélgetés, arról kérdezte a riporter Kammerert, hogyan áll hozzá a gyárhoz. Balogh Judit hosszasan faggatta azzal kapcsolatban, hogy az új polgármester akkumulátorgyár-párti vagy sem. A polgármester ez ügyben semlegesnek vallotta magát. Amikor rákérdeztek, hogy valóban semlegesnek lehet-e maradni ez ügyben, Kammerer egyszerűen felállt és kisétált a teremből.

Mint arról korábban beszámoltunk, a háromszoros olimpiai és háromszoros világbajnok kajakozót független jelöltként a május 14-i időközi képviselő- és polgármester-választáson választották Göd új polgármesterévé és az 5. választókerület képviselőjévé. Megválasztása után a terveiről elárulta: erős, összetartó közösséget kíván Gödön építeni, valamint szeretné, ha Göd rövid időn belül szebb, tisztább, rendezettebb település lenne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top