nlc.hu
Aktuális

Görkoris gyerek majdnem elgázolása

Kis híján halálra gázoltak egy görkorizó gyereket Budapesten – videó

Az esetről sokkoló felvétel készült.
görkori,

Hajszálon múlt a gyerekgázolás Budapesten, a 16. kerületben – számolt be a Tények. Az esetet egy fedélzeti kamera rögzítette, a Bp-i Autósok oldalán közzétett felvételeken is jól látszik, hogy a lejtős mellékutcából szélsebesen érkező görkorcsolyázó kislány nem tudta bevenni a kanyart és éppen egy kocsi elé esett. Az volt a szerencséje, hogy a sofőr idejében el tudta rántani a kormányt és hatalmasat fékezett, hogy elkerülje a gázolást.

A Tényeknek nyilatkozó sofőr azt mondta, minden nagyon gyorsan történt. “Jöttem hazafelé a Rákosi úton a Szlovák út irányába, és egy lejtős kis utcából egy kislány gyakorlatilag tolt előttem egy hátrabukfencet. Az volt a szerencsém, hogy szemből nem jöttek, így el tudtam rántani balra a kormányt, mert különben vagy frontálisan ütközöm a szembejövővel, vagy elütöm a kislányt” – mesélte az autós, aki azonnal kiszállt, hogy megnézze, megsérült-e a kislány. “Azt mondta, nem ütöttem el. Nem szeretett volna mentőt hívni, úgyhogy igazából semmi baja nem történt a kislánynak, szerencsére, de nagyon megijedt” – mondta el.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top