nlc.hu
Aktuális

Meghalt Alain Delon törvénytelen fia

Meghalt Alain Delon törvénytelen fia, akit sosem ismert el sajátjaként

Boulogne mozgásképtelensége miatt sosem hagyta el a lakást, és súlyos drogfüggőséggel küzdött.

Hatvanévesen meghalt Ari Boulogne, akiről anyja, a német énekes-színésznő Nico azt állította, hogy Alain Delon francia színész az apja – írja a 24.hu.

A fél oldalára lebénult férfi már erősen bomló holttestére szombaton találtak rá párizsi lakásában holtan. Gondatlanságból elkövetett emberölés és segítségnyújtás elmulasztása miatt hétfőn letartóztatták a férfi élettársát, egy 58 éves nőt, akit megvádoltak kábítószeres bűncselekményekkel is. Ő volt az, aki értesítette a rendőröket, miután vallomása szerint egy utazásáról hazatérve megtalálta a holttestet. A Parisian információi szerint Boulogne mozgásképtelensége miatt sosem hagyta el a lakást, és súlyos drogfüggőséggel küzdött.

Boulogne édesanyja a Velvet Underground énekese, a Nico művésznéven alkotó Christa Päffgen volt, aki fotósként, modellként és színésznőként is dolgozott, Andy Warhol filmjeiben is gyakran felbukkant. Delonnal akkor került kapcsolatba, amikor a francia színész még Romy Schneiderrel élt.

 

1962-ben fiút szült, biológiai apaként a filmsztárt jelölte meg, aki egész életében tagadta az apaságot. Boulogne-t Delon édesanyja, Édith és második férje, Paul Boulogne nevelte fel, mivel anyja egyrészt állandóan turnézott vagy forgatott, másrészt drogfüggősége miatt nem tudott fiára koncentrálni. Boulogne később egy interjúban azt nyilatkozta, édesanyjának köszönhetően szokott rá a kábítószerekre, gyakran együtt is drogoztak.

Tinédzserkorában szüleihez hasonlóan filmszerepeket vállalt, szerepelt édesanyja mellett a Belső sebhely című Philippe Garrel-filmben. Később fotósként dolgozott, ám a francia lapokba nem munkásságával, hanem inkább azzal került be, hogy kétszer is megpróbálta beperelni apját, mindkétszer sikertelenül.

Ari Boulogne

Ari Boulogne (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top