nlc.hu
Aktuális

Fekete karú apa

Teljesen elfeketítette a karját tetoválással az apa

Nem áll le a tetoválással az extrém külsejű apa.

Kanadai Remy általában az Instagramon osztja meg új tetoválásait, és nemrégiben tett közzé két képet egymás mellett arról, hogyan nézett ki a karja, mielőtt agyontetováltatta volna magát.

Az egygyermekes apuka, Remy évek óta megszállottan tetováltat. Már több mint 75 000 fontot (32 millió forintot) költött testfestésére, és nem tervezi, hogy egyhamar abbahagyja.

Bár az egykori séf testén már egy ideje elfogyott a hely, úgy tűnik, mégsem végzett a tetoválással, 20. alkalommal bújik a tű alá.

A 211 000 Instagram-követőjének írt posztban pedig az apa most megmutatta, hogyan nézett ki a karja a legújabb festékréteg előtt: kivehető rajta például egy rózsa. Utólag bánja már, hogy teljesen elsötétítette a karját, és nem tudott rávarratni már semmit.

Kíváncsiak lennénk arra is, hogyan nézett ki ép bőrrel, arról azonban még nem posztolt. Ez az Instagram-modell viszont igen, és megrendítő volt a változás.

előtte-utána fotó a tetovált apáról

Fotó: Instagram / Remy

 
(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top