nlc.hu
Aktuális

Erőszakkal tetoválta iskolatársait a tinédzser

Azzal vádolnak egy tizenévest, hogy erőszakkal tetováltatta iskolatársait

Egy 16 éves dél-koreai tinédzsert azzal vádolnak, hogy erőszakkal gyakorolta a tetoválási készségeit két fiatalabb iskolatársán, akiket állítólag évek óta zaklatott.

Dél-Koreában egy nyugtalanító iskolai zaklatás esete került a hírek címlapjára, és felháborodást váltott ki a szülők körében. Az Incheon Nonhyeon Rendőrkapitányság megerősítette, hogy jelenleg egy zaklatási ügyben nyomoznak, amelyben a támadót azzal vádolják, hogy erőszakkal tetovált legalább két fiatalabb tinédzsert, hogy tetoválási készségeit gyakorolja és megbélyegezze őket.

Az első áldozat szülei márciusban tettek feljelentést, miután véletlenül egy nagy, amatőr tintás tetoválást fedeztek fel fiuk lábán. Megtudták, hogy 

egy iskolatársa erőszakkal tetováltatta, és legalább két éve terrorizálta.

 

A meg nem nevezett 15 éves fiú azt mondta a nyomozóknak, hogy a vádlott tavaly októberben elhívta őt egy motelbe, ahol bántalmazta, majd akarata ellenére tetováltatta. A megijedt tinédzser elmondta, hogy ugyanaz a fiú verte és vitte el a pénzét az elmúlt két évben, ezért úgy érezte, nincs más választása, mint beadni a derekát, és hagyni, hogy egy 22 cm hosszú pontyot tetováljon a lábára.

Miután a 16 éves tinédzser elleni vádak kiszivárogtak a sajtóba, egy másik 15 éves fiú is hasonló történettel rukkolt elő. Ugyanez a zaklató állítólag a múlt hónapban tetoválta a bal mellkasát, a vállát és a karját. Szülei fedezték fel a tetoválást, és jelentették a rendőrségen, de a zaklatás folytatódott. 

Az áldozatot láthatóan annyira terrorizálták, hogy nem volt hajlandó többé iskolába járni, és 6 hónapos terápiára volt szüksége. A család CCTV megfigyelést is telepített, mert a fiú meg volt róla győződve, hogy érte jön a zaklató.

 

Eközben az állítólagos zaklató mindkét áldozat vádjait tagadja, azt állítva, hogy beleegyeztek a tetoválásokba.

Családja támogatja a tinédzser állításait, hozzátéve, hogy lehetetlen lett volna egy ilyen fájdalmas és hosszadalmas eljárásra kényszeríteni őket.

A 16 éves férfit most kényszerítés és a dél-koreai orvosi törvények megsértése miatt vádolják, amely szerint a tetoválást csak egészségügyi szakemberek végezhetik.

Ez az anya viszont önként hagyta, hogy kislánya tetováltassa…

(via)

erőszakkal tetovált ponty az áldozat testén

Erőszakkal tetovált ponty az áldozat testén (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top