nlc.hu
Aktuális

Beszippantotta a repülő hajtóműve, öngyilkos lett a reptéri dolgozó

Öngyilkos lett a reptéri dolgozó, akit beszippantott egy repülő hajtóműve

A hatósági vizsgálatot leállították, miután megállapították, miért szippantotta be a férfit a gép hajtóműve.
Repülőgép a San Antonio-i reptéren

A vizsgálatok szerint öngyilkos lett az a 27 éves repülőtéri dolgozó, akit múlt héten beszippantott egy repülő hajtóműve a texasi San Antonio Nemzetközi Repülőtéren – írja a BBC.

Mint arról beszámoltunk, június 23-án riasztották a reptéri mentőegységeket a kifutópályára, miután egy munkás este 22:25 órakor beleszorult a Los Angelesből érkezett Airbus A319-es hajtóművébe. Már nem tudták megmenteni, a férfi meghalt.

A haláleset aggodalmat váltott ki a reptéri biztonsági protokollokkal kapcsolatban, de a Nemzeti Közlekedésbiztonsági Hivatal (NTSB) vizsgálatát leállították, miután az orvosszakértő megállapította, hogy a dolgozó önkezével vetett véget életének.

„Sem a repülőgéppel, sem a repülőtérrel kapcsolatban nem merültek fel üzembiztonsági problémák” – közölték a tisztviselők.

(Kiemelt kép: YouTube/KENS 5)

Van segítség!

Ha neked vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top