nlc.hu
Aktuális

Sós Csaba Milák Kristófról

Milák Kristóf fel sem veszi a telefont, ha az úszókapitány hívja

Sós Csaba szerint Milák tartozik annyival, hogy lejár edzeni, hiszen pénzt kap érte.

Hosszú Katinka és Milák Kristóf jelenlegi helyzetéről nyilatkozott Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya az Egyenes Beszéd című műsorban – írja az atv.hu. Elmondása szerint távol van attól Hosszú Katinka, hogy főszereplő legyen, de csodálatra méltó az, hogy valakinek az a célja, hogy egy hatodik olimpián is részt vegyen. Úgy látja, a döntőbe Hosszú még bekerülhet, de szinte esélytelennek tartja, hogy a többszörös bajnok úszó ismét éremmel térhetne haza az olimpiáról.

Sós Csaba azt mondta, hogy Hosszúnak a szülés előtti utolsó versenye már egy “masszívan lefelé ível pályafutást” mutatott, “ráadásul a kor is halad előre”, nem lesz már fiatalabb, ami miatt még az egyéni csúcsához közel kerülésnek sem lehet sok esélye.

Milák Kristóf a 125. úszó országos bajnokságon Kaposváron 2023. április 20-án - MTI/Derencsényi István

Milák Kristóf a 125. úszó országos bajnokságon Kaposváron 2023. április 20-án – MTI/Derencsényi István

Milák Kristófról azt nyilatkozta a szövetségi kapitány, hogy ha végigdolgozta volna a szezon, elképesztőt úszott volna az olimpián, de “ez már biztos nem lesz”. Hangsúlyozta, emberileg közel áll hozzá Milák, és nagyon sajnálja, hogy az úszó sokat kihagyott. Abban már most biztos, hogy Milák Párizsban nem fog olyan időt úszni, amit a képességei alapján reméltek.

Azzal a korábbi kijelentéssel kapcsolatban, hogy “Milák tartozik annyival magának és Magyarországnak, hogy lejár az edzésekre”, azt mondta a szövetségi kapitány: ne beszéljünk mellé, ő pénzt kap érte. Azt is elárulta Sós Csaba, hogy egy jó ideje hiába keresi Milák Kristófot telefonon, az úszó egyszerűen kinyomja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top