nlc.hu
Aktuális

Böllérkéssel támadt egy férfi egy fenyőárusra Pesterzsébeten

Böllérkéssel támadt egy férfi egy fenyőárusra, egy polgármesterjelölt lépett közbe

Miután megbotlott, sikerült kicsavarni a kést az illető kezéből.

December 23-án délelőtt a pesterzsébeti piacon egy férfi böllérkéssel próbálta leszúrni az egyik fenyőfaárust, a gyilkossági kísérletet egy soroksári polgármesterjelölt, Bereczki Miklós akadályozta meg, írja a Bahír.

Mint cikkükből kiderül, délelőtt egy férfi és egy nő keveredett hangos vitába az árussal, állításuk szerint egyik rokona megölte az unokájukat a közelmúltban. Egy rövid veszekedést követően a férfi eltűnt, a nő viszont továbbra is ott maradt, majd a dühös férfi egy 20-25 centi pengehosszúságú böllérkéssel indulatosan az árus felé indult, miközben azt kiabálta, hogy leszúrja, ám ekkor megbotlott.

Rendőr bilinccsel az övén

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Pixabay)

Mivel standja éppen fenyőfaárus mellett volt, Bereczki Miklós egy másik férfival azonnal odaszaladt és kicsavarta a férfi kezéből a kést, hogy ne tudjon mások testi épségében kárt tenni, majd azonnal értesítették a rendőrséget. Bereczki Miklós később elmondta, mint megtudta, a hatóság emberei szerint a fenyőfaárusnak semmi köze nem volt a pár által említett gyilkossághoz, a tettest már korábban elkapták.

Az árusra késsel támadó férfi a helyszínen többször is elismerte, hogy meg akarta ölni a fenyőfaárust, később az illetékes kapitányságon  kihallgatták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top